Ze bevalt op 51-jarige leeftijd van haar zevende kind: gebruikers beschuldigen haar dat ze onverantwoordelijk is

Janine image
door Janine

05 April 2022

Ze bevalt op 51-jarige leeftijd van haar zevende kind: gebruikers beschuldigen haar dat ze onverantwoordelijk is
Advertisement

Het verlangen naar het moederschap begeleidt veel vrouwen in verschillende levensfasen; eigenlijk wordt het na de leeftijd van 40 jaar steeds minder raadzaam om een ​​zwangerschap voort te zetten, maar er zijn vrouwen die zich niet door deze waarschuwingen laten intimideren en hun droom najagen. Kimberly Chasteen is 51 jaar oud, ze is al grootmoeder van enkele kleinkinderen en in de loop van haar leven is ze al 6 keer bevallen. Nadat ze een sterilisatie van de eileiders had ondergaan, veranderde ze van gedachten over het krijgen van nog een kind met haar nieuwe partner. Ze probeerde de lange en kostbare procedure van in-vitrofertilisatie, waarbij ze erin slaagde zwanger te raken op de leeftijd van 50 jaar. Haar familie steunt haar nu, maar veel gebruikers die van haar verhaal hebben gehoord, noemen haar "onverantwoordelijk".

via TikTok / kaylafilecaldwell

Advertisement
TikTok / kaylafilecaldwell

TikTok / kaylafilecaldwell

Kimberly Chasteen, nu 51 jaar, beviel in 1987 van haar eerste dochter, Jessica, toen ze 16 jaar was. Daarna kreeg ze nog vijf kinderen: Kayla, 33, Richard, 31, Blake, 20, Briar, 19 en Balin, 17. Tijdens haar zevende zwangerschap deelde de vrouw de vreugde van de geboorte van een jongen, samen met haar dochter Kayla, die ook zwanger was. Er was geen gebrek aan controverse en wat problemen, maar over het algemeen verliep Kimberly's zwangerschap erg goed en werd de kleine Tyrique Chasteen geboren op 17 maart, op St. Patrick's Day.

Advertisement
TikTok / kaylafilecaldwell

TikTok / kaylafilecaldwell

Kimberly had een operatie ondergaan voor het sluiten van de eileiders, zich ervan bewust dat ze in de toekomst geen kinderen meer zou kunnen krijgen. Het leven is echter onvoorspelbaar en nadat ze haar nieuwe partner had ontmoet, besloot Kimberly een kind met hem te krijgen. Op 51-jarige leeftijd hadden alle artsen haar geadviseerd om de operatie om de sterilisatie ongedaan te maken, niet te ondergaan om vervolgens zwanger te worden, maar de vrouw doorliep al deze stappen met vastberadenheid.

TikTok / kaylafilecaldwell

TikTok / kaylafilecaldwell

Om zwanger te worden, gaf Kimberly ongeveer 23.000 pond uit aan in-vitrofertilisatie. Een beslissing die Kimberly met heel haar hart nastreefde, maar die haar niet immuun maakte voor kritiek. Hoewel alles goed ging, aarzelden gebruikers die van haar verhaal hoorden niet om deze zwangerschap te “veroordelen”, die Kimberly definieerden als een egoïstisch persoon. De reden is natuurlijk Kimberly's leeftijd: als het kind 10 is, zal zij 61 zijn, enzovoort. Kimberly heeft echter geen spijt van haar keuze, ondanks dat ze al zes kinderen en verschillende kleinkinderen heeft.

Wat vind je van deze keuze? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement