Tweelingzussen bevallen op dezelfde dag, in hetzelfde ziekenhuis: "Het was onze droom"

Janine image
door Janine

22 April 2022

Tweelingzussen bevallen op dezelfde dag, in hetzelfde ziekenhuis: "Het was onze droom"
Advertisement

Degenen die geboren zijn met het geluk een tweelingbroer of zus te hebben, weten wat het betekent om op te groeien en in symbiose te leven met een andere persoon. Er wordt gezegd dat een tweeling een bijzondere verstandhouding heeft, en dat hun relatie beslist hechter is dan die tussen broers en zussen. Voor Jalynne en Janelle Crawford is dit zeker waar: onafscheidelijk sinds de kindertijd en daarna tijdens de pubertijd hebben de tweelingzussen een nieuw doel bereikt, namelijk om tegelijkertijd zwanger te worden. De twee wilden altijd al tegelijk een gezin stichten, zodat hun kinderen beste vrienden zouden worden. Een droom die niet alleen uitkwam, maar waarin de twee zussen de hoofdrolspelers waren van een echt "ongelooflijk" evenement.

via Instagram / jalynnecrawford

Advertisement
Jalynne Crawford/Instagram

Jalynne Crawford/Instagram

Jalynne en Janelle zijn sinds hun geboorte altijd onafscheidelijk geweest, maar misschien hadden ze nooit echt verwacht op exact dezelfde dag te bevallen. Hoewel hun leraren altijd bezorgd waren om hen in dezelfde klas te hebben, groeiden de twee zussen op met het behalen van uitstekende cijfers en onderscheidden ze zich hoewel ze praktisch hetzelfde waren en alles deelden. Van kleding tot mobieltjes tot auto's: het is altijd normaal geweest dat deze twee zussen alles deelden!

De twee droomden ervan om samen een gezin te stichten en hadden zelfs de wens om buren te worden. Hun kinderen zouden leeftijdsgenoten zijn geweest en beste vriendjes worden.

Advertisement
Jalynne Crawford/Instagram

Jalynne Crawford/Instagram

Jalynne was de eerste die in 2011 trouwde met haar vriend Brandon. Anderhalf jaar later trouwde ook haar zus Janelle. De twee hadden, zoals gezegd, heel duidelijke ideeën, in die zin dat ze op slechts twee weken van elkaar zwanger werden. Een droom die op het punt stond uit te komen. Helaas hadden ze allebei problemen tijdens hun zwangerschap: de artsen ontdekten dat Janelle enkele aandoeningen had waardoor ze moeilijk zwanger kon worden, waardoor ze een miskraam kreeg, terwijl Jalynne ook twee miskramen heeft gehad. Een droom die voorbestemd leek dat te blijven, maar in plaats daarvan...

Na verschillende pogingen slaagde Jalynne erin om zwanger te worden - nieuws dat haar hart met vreugde vervulde, maar tegelijkertijd met angst: hoe moest ze het haar zus vertellen, die kort daarvoor weer een miskraam had gehad?

Vier dagen na dit geweldige nieuws kwam er echter een nieuwtje om het plaatje compleet te maken: Janelle was ook zwanger!

Jalynne Crawford/Instagram

Jalynne Crawford/Instagram

Op dat punt overviel de gedachte dat ze op dezelfde dag zouden kunnen bevallen - ze wisten dat het mogelijk zou zijn. Niet alleen leidden de gebeurtenissen ertoe dat ze op dezelfde dag bevielen, in hetzelfde ziekenhuis, maar de artsen waren verbaasd over de routinematige controles, aangezien de baby's zich met dezelfde snelheid ontwikkelden en vrijwel identiek waren. Ze hadden allebei dezelfde lengte en hadden bijna hetzelfde gewicht. Uiteindelijk beviel de tweeling binnen 3 uur na elkaar: hun grote droom was uitgekomen!

Wat te zeggen, de beste wensen voor jullie allebei!

Advertisement