Ze bekritiseren haar omdat ze op 57-jarige leeftijd "te oud en belachelijk" is om een ​​bikini te dragen: het ex-model geeft hen lik op stuk

Janine

16 Mei 2022

Ze bekritiseren haar omdat ze op 57-jarige leeftijd
Advertisement

Denk je dat er een leeftijd is om een ​​bikini op het strand te dragen? Net als bij kleding moet elke vrouw zich vrij voelen om te dragen waar zij zich het prettigst bij voelt, zonder te hoeven luisteren naar de kritiek en oordelen van anderen. Toch weten we dat dit zelden voorkomt. Aan de andere kant zijn we allemaal onderworpen aan het oordeel van anderen en worden we helaas maar al te vaak beïnvloed door deze ongevraagde meningen. Ook voormalig model Paulina Porizkova kreeg, ondanks haar benijdenswaardige fysieke vorm, op 57-jarige leeftijd zware kritiek te verduren omdat ze beweerde bikini's te blijven dragen en daarmee op het strand te verschijnen. Maar wat is het probleem? De waarheid is dat sommige mensen na een bepaalde leeftijd vinden dat vrouwen "belachelijk" en te "oud" worden om zich een dergelijke vrijheid te kunnen veroorloven.

via Instagram / paulinaporizkov

Advertisement

Instagra

Het kan Paulina Porizkova niet schelen wat sommige mensen zeggen over het feit dat ze op 57-jarige leeftijd nog steeds graag bikini's draagt ​​op het strand. Maar het belangrijkste is dat het geen enkele andere vrouw ter wereld zou moeten kunnen schelen: als je die dag wilt pronken met een tweedelig badpak en goed bruin wilt worden, waarom zou je het dan niet doen?

Paulina kreeg een negatieve reactie op Instagram, onder een foto van haar in bikini, maar het ex-model antwoordde met nog een foto in bikini. Sommige gebruikers beschouwen haar als "oud" en belachelijk voor het dragen van zoiets jeugdigs.

Hoewel Paulina in het verleden model is geweest en daarom nooit problemen heeft gehad met haar fysieke verschijning, herhaalde ze dat elke vrouw zich vrij moet voelen om te dragen waar zij zich het beste in voelt. Het maakt niet uit wat je lichaamsvorm, leeftijd of haarkleur is: als je zin hebt om een bikini te dragen, doe dat dan gewoon en spontaan.

"Ik vind dat we met de jaren mooier worden. We hebben onze schoonheid verdiend, we begrijpen wat het is en we kunnen het veel beter zien. Er bestaat niet zoiets als 'lelijk en oud'. Er zijn alleen blinde en onwetende mensen”, merkte Paulina wijselijk op. 

Advertisement

Het voormalige model benadrukte ook dat ze de ontvangen kritiek wilde verspreiden, niet zozeer om het medeleven van de gebruikers te krijgen, maar om zoveel mogelijk vrouwen te laten weten dat ze trots en tevreden moeten zijn met hun lichaam: "Ik publiceer alles. Dit komt omdat dit een algemeen gevoel is dat moet worden verwijderd. We kunnen trots zijn op het ouder worden, we verdienen het!".

Wat denk jij ervan? Denk je dat een vrouw na een bepaalde leeftijd gedwongen moet worden een badpak te dragen? Schrijf ons je mening in de reacties!

Advertisement