Deze broers verwelkomden hun eerste kinderen op slechts twee uur afstand - BekijkDezeVideo.nl
x
Deze broers verwelkomden hun eerste…
Bruid geeft haar trouwjurk van $3.000 weg: Aan een rolstoel gekluisterd doet de bruidegom een ​​poging om met zijn vrouw te dansen:

Deze broers verwelkomden hun eerste kinderen op slechts twee uur afstand

19 Juni 2022 • Door Janine
12.641
Advertisement

De broers George en Joe Robinson uit Oakenshaw, Redditch, Engeland verwelkomden hun kinderen op de wereld, niet alleen op dezelfde dag, maar binnen twee uur na elkaar. George Robinson en Hayley Bocking verwelkomden hun zoon Oliver James Robinson op de uitgerekende datum.

Toen arriveerde Joe en Ellie's zoon Reginald Geoffrey Robinson vijf dagen te vroeg, slechts twee uur nadat zijn neefje was geboren. Omdat ze allebei de eerste kinderen van het paar waren, werden de baby's in dezelfde verloskamer geboren, zodat trotse vaders George en Joe elkaar op verschillende tijdstippen konden ontmoeten om hun zenuwen te kalmeren en elkaar steun te bieden.

via: BBC

De broers beschreven de ervaring als "magisch". Verloskundige Ami Turner woonde beide bevallingen bij in het Worcestershire Royal Hospital op haar 33e verjaardag. "Het is verbazingwekkend. We staan ​​nog steeds met beide benen op de grond. We deelden zelfs dezelfde verloskundige, Ami, die op deze dag jarig was," merkte George op.

"We waren er om elkaar te steunen", zei Joe. "Het ziekenhuispersoneel was een beetje in de war: ze bleven ons vragen wie we waren en waarom we daar samen waren, omdat we geen bezoek mochten ontvangen. Toen we hen vertelden dat we broers waren en dat onze beide partners aan het bevallen waren, konden ze het niet geloven".

De kleine Oliver arriveerde om 06:05 met een gewicht van 3,6 kg, terwijl Reginald al om 03:48 was geboren met een gewicht van 3,2 kg. De broers, die samenwerken bij een boomverzorgingsbedrijf, worden later dit jaar weer ooms, aangezien hun oudere broer, Tom, ook zijn eerste kind verwacht, dat in september wordt geboren.

"Laten we hopen dat ze beste vrienden worden, ik denk dat het kleine deugnieten zullen zijn", zei de kersverse moeder Hayley Bocking.

Advertisement

How about this for a story on International Day of the Midwife... Two brothers both became fathers for the first time...

Pubblicato da Worcestershire Acute Hospitals NHS Trust su Giovedì 5 maggio 2022

Mevrouw Turner was hoofdverloskundige bij de geboorte van de kleine Oliver en assisteerde de verloskundige Emma Bentley bij de geboorte van Reginald. "Het was geweldig om bij beide geboorten uit dezelfde familie op dezelfde dag aanwezig te zijn", zei ze. "Het was een te speciale kans om te laten liggen en het was de beste manier om mijn verjaardag door te brengen."

De familie zei dat de gemeenschap van Redditch de komst van de kleintjes met veel enthousiasme verwelkomde en dat de kinderen hen allemaal willen bedanken.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt