De zwangere vrouw is allergisch voor de kat en vraagt ​​haar man om een ​​oplossing: hij stelt voor om naar het huis van haar ouders te verhuizen

Janine image
door Janine

13 Juni 2022

De zwangere vrouw is allergisch voor de kat en vraagt ​​haar man om een ​​oplossing: hij stelt voor om naar het huis van haar ouders te verhuizen
Advertisement

Allergieën zijn onderhand een zeer wijdverbreide realiteit en degenen die er last van hebben, weten heel goed hoe vervelend, maar ook onmogelijk, het is om om te gaan met de allergenen die reacties veroorzaken. Of het nu gaat om stof of dierenharen, er lijkt geen definitieve oplossing te zijn, maar het is zeker aan te raden om bepaalde voorzorgsmaatregelen te nemen: goed schoonmaken en afstoffen, of geen langharige huisdieren hebben bijvoorbeeld. Er zijn levensfasen waarin allergieën kunnen verergeren of zich zelfs voor het eerst kunnen manifesteren: de zwangere hoofdpersoon van dit verhaal was absoluut niet allergisch voor het haar van haar kat, maar naarmate de zwangerschap vorderde ontwikkelde ze deze gevoeligheid. Het grootste probleem is echter dat de man aarzelde om de kat uit huis te verwijderen en de vrouw liever in een toestand van algemene malaise achterliet.

via Reddit

Advertisement
Pixnio / Not the actual photo

Pixnio / Not the actual photo

Het verhaal werd bekend gemaakt door haar man, die Reddit-gebruikers om een ​​externe mening vroeg. De man had 16 jaar een kat en was 4 jaar getrouwd met zijn vrouw. De kat had altijd thuis gewoond met het stel, maar met de zwangerschap bleek de vrouw een zeer vervelende allergie voor de vacht van het dier te hebben ontwikkeld. Toen ze de zesde maand bereikte, was de vrouw uitgeput en wist ze dat de oorzaak van haar ongemak precies de kat was, en daarom vroeg ze haar man om een ​​oplossing te vinden.

"Mijn vrouw wil dat ik een ander huis voor mijn kat zoek, maar dat wil ik niet," legde de man op Reddit uit, "hij is oud, hij kent alleen mijn vrouw en mij en deze verandering zou dodelijk voor hem kunnen zijn”.

Advertisement
Wikimedia / Not the actual photo

Wikimedia / Not the actual photo

De man probeerde alternatieve oplossingen voor te stellen, maar ze voorzagen allemaal in speciale voorzorgsmaatregelen voor de kat en niet voor de vrouw:

"Ik bood mijn vrouw een compromis aan: we konden bij haar ouders blijven (die op 10 minuten afstand wonen en geen probleem hebben dat we in de logeerkamer slapen) tot de baby is geboren en dan, als de allergieën voor haar of voor het kind aanhouden, kan ik (met veel aandacht) proberen om een ​​nieuw permanent thuis voor mijn kat te vinden. Ik zou mijn kat elke dag kunnen controleren", of "we kunnen hem naar mijn broer brengen, die een paar jaar bij hem heeft gewoond, maar we moeten ​​nog twee weken wachten”.

De vrouw hield het geen dag langer uit, na de verontschuldiging van haar man om de kat niet weg te sturen, en handelde daarnaar. Het ging tenslotte om haar gezondheid. "Gisteren kwam ik thuis van mijn werk en ik kon mijn kat niet vinden", zei de man, "ik vroeg mijn vrouw waar hij was en ze vertelde me zonder aarzeling dat ze hem in een dierenasiel had achtergelaten".

Pixabay/ Not the actual photo

Pixabay/ Not the actual photo

De zwangere vrouw moest de man herhaaldelijk uitleggen dat het een gedwongen oplossing was, aangezien haar gezondheid met de dag verslechterde. De radeloze man ging naar het dierenasiel en ontdekte, tot zijn verdriet, dat een hond zijn oude kat bang had gemaakt, waardoor hij een hartstilstand kreeg.

We zijn allemaal dol op onze harige vrienden, maar er zijn omstandigheden waardoor we moeilijke en pijnlijke keuzes moeten maken. Ondanks het tragische einde van de kat waren de meeste Reddit-gebruikers het niet eens met de man: "Je verkiest je kat boven je zwangere vrouw en baby en je bezorgt haar onnodige stress. Wat is er mis met jou?".

Wat vind jij van dit verhaal?

Advertisement