Brandweerlieden blussen vlam in de pan bij vrouw maar zingen ook voor haar 93ste verjaardag - BekijkDezeVideo.nl
x
Brandweerlieden blussen vlam in de pan…
Vrouw verkijkt zich op man en waarschuwt dochter maar krijgt dan zelf een lesje Man ging de gevangenis in voordat z'n zoon werd geboren en 12 jaar later ziet hij hem voor het eerst

Brandweerlieden blussen vlam in de pan bij vrouw maar zingen ook voor haar 93ste verjaardag

03 Juli 2022 • Door Skip
3.089
Advertisement

Het kan gebeuren in het leven dat uit niet bepaald vrolijke momenten leuke, en ja ontroerende situaties kunnen ontstaan. Kleine ongelukken veranderen in een sociaal gebeuren waar iedereen die erbij is blij van wordt. Zo gebeurde dat ook een oude dame van 93 die door een uitgebrande vlam-in-de-pan haar verjaardag is komen te vieren met drie aardige brandweermannen.

Kom erachter wat er precies gebeurde met dit lieve omaatje en haar vriendelijke brandweermannen. 

via: Herald Sun

Op de dag dat ze 93 jaar werd stond Geraldine uit Smithfield (Noord Carolina) centraal in twee situaties, de een leuk de ander minder leuk. Ze was thuis en had een begin gemaakt met de lunchbereiding, zette een pan op het vuur en is toen buiten de planten gaan bewateren.

Na enkele ogenblikken besefte de dame dat er iets niet in de haak was. Uit haar huis kwam namelijk een rookwolk die niets goeds voorspelde. Nadat ze de brandweer had gebeld wachtte ze buiten haar woning totdat die kwam ingrijpen. Gelukkig was het de verbrande pan die de enorme hoeveelheid rook veroorzaakte en was er buiten die nu onbruikbare pan verder geen andere schade binnen.

Het positieve kwam na het ingrijpen van de heren en dit had te maken met haar verjaardag. Juist op die dag werd ze 93 jaar oud en toen de brandweerlieden dit eenmaal te weten kwamen wilden ze haar eerbetoon geven met een "cadeau." Op de drempel van haar woning zetten zij het klassieke verjaardagslied in en vierden het samen tot zover de omstandigheden dat toelieten. 

Het moment was vastgelegd door de brandweerlieden zelf en op de Facebookpagina gezet van de kazerne zodat vele mensen het mee konden krijgen. En zo geschiedde. De oude dame heeft zonder het te weten talloze verjaardagswensen ontvangen voor haar respectabele leeftijd.

Een ontroerend moment waaruit weer blijkt hoe zelfs het kleinste gebaar uiterst belangrijk kan zijn ter verbetering van iemands leven, dat zoiets voor een lach op het gezicht en voor een beetje ontspanning zorgt. In dit specifieke geval had Geraldine hulp nodig bij het bedwingen van de rook in huis, maar om zo toegezongen te worden voor je verjaardag is ook niet slecht, vind je ook niet?    

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt