Geadopteerd als kind, vindt hij na 66 jaar zijn biologische familie dankzij zijn dochter

Janine

12 Juli 2022

Geadopteerd als kind, vindt hij na 66 jaar zijn biologische familie dankzij zijn dochter
Advertisement

Heel vaak onderschatten we het belang van een familie aan onze zijde. Ondanks de meningsverschillen, de verschillen in karakter en de jaloezie die in bepaalde dynamieken kan worden gecreëerd, is het kunnen zeggen "dat is mijn familie" een geluk dat altijd te laat wordt gewaardeerd. Om deze waarden te versterken, heeft de jonge Betheny Melton, op TikTok bekend als 'bethmelt', op het populaire platform een ​​video geplaatst van het exacte moment waarop haar vader het nieuws ontvangt dat hij zijn biologische familie heeft gevonden. De man was namelijk geadopteerd en had 66 jaar lang geen idee van zijn afkomst. Alles begon bijna bij toeval.

via NewsWeek

Advertisement

TikTok - bethmelt

"Ik moet je iets vertellen: Betheny heeft een kleine genetische test gedaan om te controleren of er niets achter het door haar ervaarde ongemak in de buik zat", begint de moeder van de jonge vrouw in de clip. “De buik? Is ze zwanger?" vraagt ​​de vader nieuwsgierig en een beetje opgewonden. "Nee, nee, ze deed het alleen omdat ze pijn had", antwoordt zijn vrouw, terwijl de man een verbaasde uitdrukking aanneemt. “En wat was het?" vervolgt de man. “Ze heeft iemand gevonden”, antwoordt de vrouw. “Heeft ze iemand gevonden?” herhaalt de steeds meer verwarde vader.

De vrouw legt aan haar man uit dat hun dochter dankzij die genetische test een man online heeft gevonden die genetisch overeenkomt met 30% van haar DNA, wat inhoudt dat hij hoogstwaarschijnlijk de grootvader van het meisje is.

TikTok - bethmelt

"Betekent dit dat ik familieleden heb?" vraagt ​​Betheny's vader, zijn gezicht verlicht van vreugde. De grootvader was ook op zoek naar zijn biologische zoon en toen de jonge vrouw contact met hem opnam, zei hij dat hij heel blij was hem te vinden. Op de beelden wordt vervolgens onthuld dat Betheny's biologische grootvader - de vader van haar vader - zijn verloren gewaande zoon wil spreken en de man barst in een aanstekelijke glimlach uit.

Maar er is meer: ​​hij heeft ook zussen. Bij dit nieuws barst de man in tranen van vreugde uit en roept uit: "Ik heb zussen!", terwijl hij blij snikt: "Ik heb een familie”. Het korte filmpje ging de wereld rond, werd meer dan 25 miljoen keer bekeken en ontroerde iedereen die hem zag. De familie heeft talloze felicitaties en bewondering ontvangen van gebruikers die om updates over de kwestie hebben gevraagd. Het meisje legde vervolgens uit dat de biologische familie van haar vader in Colorado woont, terwijl zij in Texas wonen. Nadat ze met hen allemaal contact hadden opgenomen en een chatgroep waren begonnen, besloten ze elkaar te ontmoeten en een nieuwe video op te nemen van de familie die na al die jaren eindelijk herenigd was.

Advertisement