"Ik ga alleen uit met mannen die minimaal €100.000 willen uitgeven voor onze eerste afspraak”

Janine image
door Janine

15 Juli 2022

"Ik ga alleen uit met mannen die minimaal €100.000 willen uitgeven voor onze eerste afspraak”
Advertisement

Als we het hebben over een eerste afspraak, denken we meestal aan een ontmoeting ’s avonds, misschien een aperitief, een etentje of een drankje in een mooie omgeving. Een eenvoudige manier om de andere persoon te leren kennen, jezelf voor te stellen en informatie uit te wisselen om te begrijpen of de partner de juiste kan zijn of niet. In veel gevallen kiezen we voor bekende plekken waarvan we weten dat we ons goed en op ons gemak voelen, in andere gevallen laten we de ander echter kiezen, maar normaal gesproken stellen we vooral bij de eerste ontmoeting niet veel eisen. 

Iets waar de hoofdpersoon van dit verhaal het niet mee eens lijkt te zijn, is dat ze niet met “zomaar alle" mannen uitgaat, maar ze goed selecteert omdat ze vanaf de eerste ontmoeting vraagt ​​om in de watten gelegd te worden. Hoe? Laten we het samen ontdekken.

via Mirror

Advertisement
Pixnio - Not the actual photo

Pixnio - Not the actual photo

Dit is Amy, een 26-jarige jonge vrouw die niet uitgaat met een man als hij niet bereid is veel geld uit te geven om haar mee uit te nemen op een eerste afspraakje. Waarom? Om één simpele reden: ze houdt van luxe. De vrouw, die werkt als travel influencer, zei in een interview dat ze niet bereid is om met alles tevreden te zijn: "Ik hou van modieuze dingen - zei ze - ik hou van reizen en in contact zijn met gelijkgestemde mensen en dit heeft niets anders gedaan dan mijn overtuiging versterken. Mijn levensstijl omvat alleen positieve dingen en, om dit alles ook met een man te laten gebeuren, moet hij geen 'gewone' persoon zijn, maar moet hij me verbazen met uitzonderlijke ervaringen".

Zeer duidelijke ideeën waar Amy ook kritiek op heeft gehad, maar ze heeft hen altijd de mond gesnoerd door te stellen dat het haar leven is en dat ze niet van plan is op een andere manier te leven. Daarom blijft ze zoeken, via dating-apps, naar mannen die er net zo over denken en die unieke en onvergetelijke avonden willen aanbieden. En als je denkt dat dit slechts een strategie is om "geld te verdienen", heb je het mis.

Advertisement
Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Ja, want Amy is volledig onafhankelijk, ze heeft een baan, haar eigen inkomen en hoeft niet iemand te vinden om financieel voor haar te zorgen. Ze besloot alleen, op zoek naar een relatie, een precieze methode te gebruiken om haar partners te selecteren en te ontmoeten. "Als er contact met mij wordt opgenomen via de apps - verklaarde ze - zorg ik er allereerst voor dat de foto's van de persoon echt zijn, evenals zijn interesses en zijn levensstijl. Zodra ik zeker weet dat we op dezelfde golflengte zitten, stuur ik de details van mijn paspoort om de vlucht en het hotel te boeken, strikt luxe. Dan - vervolgt Amy - vind ik het leuk als je me meeneemt naar trendy restaurants".

De kritiek op de vrouw kwam niet alleen vanwege haar neiging tot het "goede leven", maar ook omdat ze had verklaard dat ze liever mannen ontmoet die de rol van CEO vervullen, omdat ze rijker zijn en ook vrijer wat betreft werktijden, en ze is vooral geneigd tot oudere mannen dan zij. "Ik ben altijd volwassener geweest dan mijn leeftijd - zei ze - en daarom laat ik mezelf graag vergezellen door degenen die ouder zijn en me een veilig gevoel geven. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de grotere ervaring van mijn hypothetische partners voor mij een manier zijn om zowel menselijk als professioneel te groeien.

Pixabay - Not the actual photo

Pixabay - Not the actual photo

Blijkbaar weet Amy wat ze wil, en als een man haar het hof wil maken en met haar uitgaat, moet hij diep in de buidel tasten en een eerste afspraakje organiseren die haar sprakeloos zal maken. Een droomleven dat velen zich voorstellen en misschien verlangen, maar dat niet iedereen kan hebben.

Wat vind jij?

Advertisement