Passagier in het vliegtuig helpt moeder in moeilijkheden: "Ik kon mijn kinderen niet kalmeren, maar toen greep hij in"

Janine

18 Juli 2022

Passagier in het vliegtuig helpt moeder in moeilijkheden:
Advertisement

Reizen met kleine kinderen kan in sommige gevallen een waar drama zijn. Kinderen, hoewel aangetrokken door het nieuwe en het verlangen om nieuwe ervaringen op te doen en de wereld te ontdekken, hebben niet het geduld van volwassenen en kunnen niet begrijpen hoe noodzakelijk het is om rustig te blijven. Dit alles wordt nog erger wanneer de verplaatsingen vluchten met zich meebrengen en ze daarom worden gedwongen veel tijd in kleine ruimtes en op grote hoogten door te brengen. In vergelijkbare situaties kan het voorkomen dat kinderen onrustig worden, huilen, schreeuwen en onhandelbaar worden.

Praktisch wat er is gebeurd met de moeder waar we je over gaan vertellen. Wanhopig omdat haar kleine meisje een driftbui had en uit het vliegtuig wilde stappen, wist de vrouw niet meer wat ze moest doen, maar gelukkig ontmoette ze een speciaal persoon die haar hielp. Laten we samen uitzoeken wie het is.

via New York Post

Advertisement

Eyesplash/Flickr - Not the actual photo

Jessica Rudeen, een 34-jarige moeder uit Arkansas, was alleen op reis met haar 3-jarige dochter Caroline en Alexander, haar 4-maanden oude zoontje. Tijdens de reis, na een eerste moment van kalmte, begonnen de kleintjes onrustig te worden. Deze moeder probeerde op alle mogelijke manieren de situatie in bedwang te houden, maar tussen de kleine van een paar maanden die niet stil zat en haar kleine meisje dat niet kon wachten om uit het vliegtuig te stappen, wist de arme vrouw niet meer wat ze moest doen. Gelukkig zijn er mensen op de wereld die echte beschermengelen zijn en op het juiste moment ingrijpen.

Todd Walker, een onbekende 52-jarige passagier, zag het tafereel en de moeilijkheid waarin de jonge vrouw zich bevond, en vroeg Jessica om voor haar dochtertje te zorgen. "Ik had mijn zoon in mijn armen en Caroline schopte tegen de stoel voor haar toen hij zich naar me omdraaide en aanbood om me te helpen - zei de vrouw - ik wist niet meer wat ik moest doen, dus ik stemde toe en hij ging naast mijn dochter zitten”. De man deed al het mogelijke om het kleine meisje af ​​te leiden en haar te kalmeren. Na gezellig met het kleine meisje te hebben gekletst, begon Todd met haar te tekenen en te kleuren. De reis verliep goed en Jessica had even een adempauze.

Marco Verch/Flickr - Not the actual photo

De tussenkomst van de passagier werd door de kleine Caroline zo gewaardeerd dat ze zich niet meer van hem wilde losmaken, zoals haar moeder vertelde. Eenmaal uit het vliegtuig liepen de 4 gezamenlijk naar de transfer die hen naar North Carolina zou brengen. Tijdens het wachten hebben Todd en Jessica wat gepraat en de man bekende dat hij op die manier had gehandeld omdat hij heel goed wist hoe het voelde in soortgelijke gevallen. Toen hij jonger was en zijn 2 kinderen klein waren, bevonden hij en zijn vrouw zich in exact dezelfde situatie en een onbekende hielp hen destijds.

Het was daarom tijd om hetzelfde te doen en, zij het met andere mensen, de ontvangen vriendelijkheid te beantwoorden, en zo gebeurde. Naast hem persoonlijk te bedanken, wilde Jessica over het gebeurde vertellen op haar sociale netwerken om iedereen de naam te laten weten van de man die zo vriendelijk en onbaatzuchtig was en haar had "gered" van heftige en moeilijke momenten.

Advertisement

Falcon Photography/Wikimedia - Not the actual photo

Het is mooi om te bedenken dat mensen zoals Todd echt bestaan ​​en dat wij in vergelijkbare situaties ook zo iemand kunnen tegenkomen.

Heb jij ooit je beschermengel ontmoet?

Advertisement