Verpleegster adopteert kind dat ze ter wereld bracht: “er was meteen een sterke band tussen ons”

Janine image
door Janine

30 Oktober 2022

Verpleegster adopteert kind dat ze ter wereld bracht: “er was meteen een sterke band tussen ons”
Advertisement

Veel ouders worden dat "onverwacht" met onvoorziene zwangerschappen, maar het is zeer ongebruikelijk om een ​​adoptieouder te vinden die zo “toevallig” is: dit is wat er gebeurde met Claire Mills, een jonge 25-jarige verpleegster die plotseling de wens had om een kind te adopteren dat ze zelf ter wereld had helpen komen.

De vrouw hoopte moeder te worden, maar had nooit aan adoptie gedacht. Het belangrijkste was dat rond de tijd dat dit allemaal gebeurde, ze vrijgezel was, net een huis had gekocht in Sugarland, in Texas, en twee banen had in verschillende ziekenhuizen om haar hypotheek af te betalen.

via Inside Edition

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Het was haar tweede werkweek in het Houston Methodist Medical Center en ze werd geroepen om een ​​bevalling bij te wonen. Op het moment dat ze de blik van dat kind ontmoette, veranderde alles. "Ik voelde meteen een connectie met hem", zei ze. “Hij kwam me heel bekend voor. Ik leek hem te kennen. De kleine Jackson - dit is de naam die is gekozen voor de baby - bracht de eerste weken van zijn leven door in het gebouw, waar Mills voor hem zorgde en elke dag gekker op hem werd.

Ze wist dat de moeder van de baby een probleem had, dus benaderde Mills haar om behulpzaam te zijn om te helpen. Toen, op een dag, werd Jackson ontslagen uit het ziekenhuis en ging naar huis. "Ik was heel verdrietig en moest ervan huilen, maar ik belde meteen de maatschappelijk werker en vroeg of ik iets kon doen om hen te helpen", legde ze uit. Niet lang daarna kreeg de verpleegster een telefoontje. Het was de biologische moeder van het kind.

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

De vrouw legde Mills uit dat ze niet de middelen had om Jackson de opvoeding te geven die hij verdiende en vroeg haar of ze beschikbaar was om zijn pleegmoeder te worden. De jonge verpleegster accepteerde onmiddellijk en begon met het papierwerk om door te gaan met de adoptie, ondanks haar werkverplichtingen van 12 uur per dag.

Gelukkig is Jacksons biologische moeder niet helemaal uit zijn leven en hebben de twee vrouwen samengewerkt om de baby het beste te garanderen. Mills werkt altijd 12 uur per dag, 4 dagen per week, gedurende welke tijd de kleine Jackson onder de hoede van zijn biologische moeder blijft. De overige drie dagen van de week gaat hij met haar mee naar huis.

Een verhaal dat ons eraan herinnert hoe vaak het lot geweldige verrassingen voor ons in petto heeft. Misschien is het een periode waarin we ons niet eens zouden kunnen voorstellen iets te doen dat op de lange termijn heel belangrijk blijkt te zijn voor ons bestaan. Dit is precies wat er met deze vrouw is gebeurd en ze kon niet gelukkiger zijn dan dat.

Advertisement