Deze vrouw test mannen die een sentimentele relatie hebben om hun loyaliteit te testen

Janine image
door Janine

29 Juli 2022

Deze vrouw test mannen die een sentimentele relatie hebben om hun loyaliteit te testen
Advertisement

Ben je altijd zeker geweest van de loyaliteit van je partner? Heb je ooit een verraad vermoed? Zag je een nuance die iets verborg wat onuitgesproken bleef? Algemene vragen natuurlijk, maar misschien zijn dit juist de vragen die de vele vrouwen die zich tot Georgia Rose hebben gewend, hebben proberen te beantwoorden.

Zij, een jonge 20-jarige uit het Verenigd Koninkrijk, heeft haar schoonheid en haar invloed op mannen beschikbaar gesteld om hen te testen en uiteindelijk "het bedrog te ontmaskeren". Nee, we maken geen grapje en haar toewijding is echt. We leggen het je beter uit.

via New York Post

Advertisement

Georgia Rose is een vrouw die in het verleden een bedrog heeft meegemaakt en weet hoe je je kunt voelen in een vergelijkbare situatie. Daarom heeft ze besloten iets te doen om andere vrouwen te helpen die zich onzeker voelen en bang zijn dat hun vriend of echtgenoot niet zo trouw is.

Op haar sociale mediakanalen legde de vrouw uit dat ze sinds haar start door zo'n 200 mensen is benaderd. Hiervan gingen er maar 20 tot het uiterste en vroegen haar om hun partner te testen. Van deze twintig waren er maar 8 compleet verliefd: ze verbraken onmiddellijk alle contact met haar en spraken er zelfs over met hun respectievelijke partners.

Advertisement

"Niet iedereen denkt dat zelfs maar het uitwisselen van berichten met een andere vrouw een symptoom is van bedrog - verklaarde ze - voor mij is het dat wel en ik wil ze, indien mogelijk, ontmaskeren". Onder de eerste contacten van Georgia was een meisje dat, gedurende een 5 jaar durende relatie met dezelfde man, sterke vermoedens had over zijn trouw. Wat deed de “bedrog-jaagster"? Ze nam simpelweg contact op met de verdachte en ging met hem in gesprek. Resultaat: de man, zij het dat hij al enige tijd een relatie had, verklaarde zich bereid haar te ontmoeten en haar beter te leren kennen aangezien hij single was.

Neiging tot bedrog ontmaskerd. Zo was het voor deze vrouw en hetzelfde gebeurde met een andere "cliënt" van Georgia. Het tweede geval vertoonde echter een niet te onderschatten aspect: de vrouw die om zijn hulp vroeg, verwachtte een kind. Precies. Zwanger van een man waarvan ze dacht dat hij niet erg eerlijk was, kreeg de vrouw bevestiging toen Georgia haar testresultaten rapporteerde. Hoewel de man haar eerlijk had verteld dat hij al een vriendin had, deinsde hij niet terug voor een ontmoeting om elkaar beter te leren kennen.

Kortom, blijkbaar is dit werk van haar best nuttig en lukt het de hoofdpersoon van het verhaal er dankzij haar advies ook heel goed aan te verdienen.

Zou jij bereid zijn om je partner aan een soortgelijke test te onderwerpen om te zien hoe bereid hij is om je trouw te zijn?

Advertisement