x
Ze geeft per maand 3.500 euro uit om…
Ze heeft een vreemde moedervlek op haar buik en besluit het te onderzoeken: ze ontdekt dat dit het teken is van haar nooit geboren tweelingzus

Ze geeft per maand 3.500 euro uit om in een luxe hotel te wonen: "Het is een flinke besparing voor me"

05 Augustus 2022 • Door Janine
6.936
Advertisement

Iedereen zou graag in een luxe huis willen wonen met veel diensten beschikbaar, iemand die de klusjes voor ons doet en alles netjes aan ons presenteert als we terugkomen van het werk. De oplossingen waardoor dit allemaal gebeurt, zijn er twee: de ene voorziet erin dat je medewerkers hebt die de verschillende kamers van het huis opruimen, de andere dat je in een hotel woont.

Vind je dit vreemd? Dan heb je het mis, want Lauren Tickner deed het en plukt er de vruchten van. We vertellen je wat meer over haar.


Lauren Tickner is een 25-jarige vrouw uit het Verenigd Koninkrijk dat haar verhaal en haar specifieke keuze vertelde in een video op haar YouTube-kanaal. De vrouw bekende dat ze altijd al een leven in alle comfort wilde hebben en vond het toen ze naar Dubai verhuisde. Vanuit Londen ging ze daarheen om in een luxe hotel te wonen. Een originele en zeer bijzondere keuze die de vrouw rechtvaardigt door te beweren dat dit alles een grote besparing voor haar betekent.

Volgens haar getuigenis geeft Lauren elke maand ongeveer 3.500 euro uit om te wonen in een appartement bestaande uit 2 slaapkamers, 3 badkamers, keuken en woonkamer, in een hotel. Dit alles geeft haar het gevoel een prinses te zijn en zorgt ervoor dat ze in harmonie en balans kan leven, twee fundamentele aspecten om zich goed te voelen met zichzelf.

"Voor mij vertegenwoordigt het een investering, geen uitgave - zei ze - Het is geweldig om te bedenken om naar huis gaan en niets te hoeven doen. Alles is opgeruimd als je terugkomt. Ik koop geen water omdat dat voor me gedaan wordt, ik hoef geen avondeten klaar te maken en als ik wat pakketjes heb besteld, vind ik ze direct in mijn kamer".

Een oplossing die blijkbaar zowel een manier is om een ​​comfortabel leven te leiden als om geld te besparen. Ze beweert dat het veel goedkoper is om zo te leven en dat bedrag elke maand uit te geven dan een appartement in Londen te hebben - waar ze vroeger woonde. "Om nog maar te zwijgen van het feit dat ik geen contact hoef te hebben met een huiseigenaar, ik hoef de rekeningen niet te betalen dus het is allemaal een stuk gemakkelijker voor mij."

Advertisement

Een ervaring die natuurlijk viraal ging op het web en verschillende reacties opleverde. Velen hebben de wens geuit om in de toekomst iets soortgelijks te kunnen doen, terwijl anderen hebben gezegd dat ze het er niet mee eens zijn, vooral vanwege de kosten die de vrouw elke maand draagt.

Zou jij een tijdje in een luxe hotel willen wonen, omringd door alle comfort, vrij van huishoudelijke taken en alles wat met het beheren van het huis te maken heeft?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt