x
Na 10 zonen lukt het haar eindelijk…
Ze betalen hem per ongeluk een salaris dat 286 keer hoger ligt dan normaal: werknemer neemt het geld op en verdwijnt Hij bouwt een riksja voor zijn zieke vrouw: “ze kan niet lopen, maar we geven onze wandelingen niet op

Na 10 zonen lukt het haar eindelijk om een ​​prachtige dochter te krijgen: "we waren sprakeloos"

10 Augustus 2022 • Door Janine
12.776
Advertisement

Velen hebben een sterk verlangen naar de geboorte van een kind. Het maakt meestal niet uit of de baby een jongetje of een meisje is, als het maar gezond is en goed groeit. Kinderen zijn tenslotte altijd en in ieder geval een zegen, dus is al het andere minder belangrijk.

Een Schotse moeder weet er alles van, die is bevallen van 10 zonen en pas met de elfde zwangerschap had ze de vreugde een roze strik te kunnen laten zien. Maar laten we samen het verhaal van dit grote gezin ontdekken.


Oorspronkelijk afkomstig uit Aberdeen, een prachtige stad in Schotland, is de familie Brett beroemd geworden op het internet vanwege een record dat nooit eerder in hun land is behaald: het echtpaar heeft 10 zonen na elkaar gekregen. Een record die hen veel bekendheid bezorgde en van hen een "originele" familie maakte. Maar ondanks de populariteit en de verhalen die de 39-jarige moeder Alexis elke dag op sociale media publiceerde, was het voor hen niet voldoende en besloten ze ook een elfde kind op de wereld te zetten.

"Ik was ervan overtuigd dat dit ook een jongetje was - zei de vrouw - Toen ze me vertelden dat het een meisje was, waren we sprakeloos, maar we waren opgetogen". Het meisje werd verwelkomd door moeder Alexis en de 44-jarige vader David. De eerste reactie was die van verbazing, natuurlijk zou iedereen op deze manier hebben gereageerd, maar toen kwam de vreugde, de emotie en de voldoening om Cameron op te mogen voeden.

"Ons kleine meisje heeft 10 broertjes in de leeftijd van 2 tot 17 jaar - zei haar vader - Iedereen strijdt om dicht bij haar te zijn, ze willen haar vasthouden, haar een flesje geven en controleren of niemand lawaai maakt terwijl ze slaapt om haar niet te storen." Veel kleine en grote mannen die voor de nieuwste aanwinst zorgen en oneindig veel van haar houden.

Maar was het hebben van zoveel kinderen een keuze of toeval omdat ze hoopten dat er vroeg of laat een meisje zou komen? Een vraag die velen aan deze twee ouders hebben gesteld en waarop ze volmondig nee hebben geantwoord. Het krijgen van een dochter was niet hun primaire doel en elk kind was een enorm geluk. Wat zeker is, is dat ze nu vastbeslotener dan ooit zijn om het hierbij te laten en blijkbaar is Cameron voorbestemd om de jongste van huize Brett te blijven.

Advertisement

Een beslissing die Alexis en David ook hebben genomen vanwege de hoeveelheid werk die elke dag thuis moet worden verzet om zo'n groot gezin te onderhouden. "We hebben veel kinderen in huis, maar we houden van orde, dus we maken schoon, ruimen op, wassen en draaien elke week ongeveer 50 wasjes". Het mooie is, zoals deze twee ouders hebben verklaard, dat ze het gewicht van de dagelijkse klusjes helemaal niet voelen. Voor hen is het voldoende om naar de kinderen te kijken, te lachen om een grap of gebaar om zich beloond te voelen voor alles wat ze doen.

We wensen dit prachtige gezin een geweldig leven toe.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt