Oma maakt pc van kleinzoon schoon met water en zeep: “Ik haal de virussen weg”

Janine

12 Augustus 2022

Oma maakt pc van kleinzoon schoon met water en zeep: “Ik haal de virussen weg”
Advertisement

Om een ​​gezin bij elkaar te houden zijn er zeker de grootouders, essentiële figuren die vaak onze herinnering vertegenwoordigen. Aan een grootmoeder kun je veel vertellen, zowel als kind als als volwassene, en zij zal met haar grote ervaring en haar jaren altijd het juiste advies kunnen geven. Het belangrijkste is dat je haar niets vraagt over technologie. Het bewijs hiervan is een oudere vrouw die werd gefilmd door haar kleinzoon die de laptop van de jongen letterlijk probeerde schoon te maken. In de video zie je de grootmoeder met een spons en zeep de pc van haar kleinzoon "schoonmaken", die niet weet of hij moet lachen of huilen.

via TikTok / aaronyeraa

Advertisement

TikTok / aaronyeraa

Toen gebruiker Aarón Yera zijn oma zag die met alle goede bedoelingen zijn computer met een spons en zeep aan het schoonmaken was, was het al te laat. Gegrepen door tegenstrijdige emoties, tussen lachen en huilen, besloot de jongen de scène te filmen en de video op TikTok te publiceren: "Mijn oma maakt mijn pc schoon van virussen... Ik heb mijn proefschrift daarop bewaard". Net als een goede grootmoeder is de oude vrouw vastbesloten om ook het vuil op de computer van haar kleinzoon te verwijderen, waarvoor ze natuurlijk alles zou doen. Jammer dat ze niet weet wat voor ernstige schade ze dat voor haar vreemde en onbegrijpelijke object aanricht. Computers kunnen weliswaar virussen bevatten, maar je hebt zeker geen water en zeep nodig om ze voor eens en altijd uit te roeien.

TikTok / aaronyeraa

Natuurlijk heeft de oma geen idee dat er een aantal zeer belangrijke persoonlijke gegevens van haar kleinzoon in dat ding zitten en, onnodig te zeggen, ze heeft ook geen idee dat het een duur item is. Kortom, het is duidelijk dat een oma haar kleinkinderen nooit kwaad zou willen doen en die van Aarón Yara is niet anders, ondanks haar acties. Daarom moeten alle noodzakelijke preventieve maatregelen worden genomen, zodat dit soort vervelende ongelukken niet gebeuren.

Heb jij ook leuke anekdotes waarin je oma, of je opa, worstelend met de technologie, de hoofdrol speelde? Vertel het ons in de reacties!

Advertisement