x
Een 99-jarige vrouw, die in haar jeugd…
Ze staat toe dat haar vriendin haar baby borstvoeding geeft: ze had gedronken en vroeg haar om haar te vervangen Op 90-jarige leeftijd voedt ze elke ochtend 120 zwerfhonden:

Een 99-jarige vrouw, die in haar jeugd op het punt stond non te worden, houdt haar honderdste achterkleinkind in haar armen

20 Augustus 2022 • Door Janine
12.024
Advertisement

Grote gezinnen kunnen het idee geven altijd heel hecht en verenigd te zijn, zelfs wanneer er natuurlijke persoonlijke problemen ontstaan. Aan de andere kant is gedwongen samenleving voor niemand gemakkelijk, vooral niet als het langdurig is. Maar er zijn families die hun talrijke familieleden nooit zouden opgeven. Die van Marguerite Koller, een opgewekte 99-jarige, is daar ongetwijfeld een van. De vrouw, bijna 100 jaar oud, stond op het punt non te worden in haar jeugd, maar de ontmoeting met William, haar echtgenoot, veranderde haar lot volledig. Marguerite kreeg een heel groot gezin en leefde lang genoeg om haar 100ste achterkleinkind te verwelkomen!

via: Metro

Christine Stokes Balster en haar man Patrick Balster waren verheugd hun tweede kind voor te kunnen stellen aan “oma” Marguerite "Peg" Koller. Het is ter ere van de achternaam van de overgrootmoeder dat het paar besloot hun zoontje Koller te noemen. Voor de bijna 100-jarige grootmoeder was het een unieke gebeurtenis, ook omdat Koller officieel haar 100e achterkleinkind is. Voor een vrouw die op het punt stond non te worden, is dit echt iets ongelooflijks. "We gingen naar oma, we hebben haar kennis laten maken met Koller, die haar naam ontleent aan de achternaam van haar familie," vertelde Christine, "Ze was absoluut extatisch. Ze was zo blij en ze voelde zich zo gezegend en gelukkig dat ze hem kon vasthouden”.

Marguerite, enig kind, kreeg 11 kinderen met haar man William en werd later de grootmoeder van 56 kleinkinderen. Geleidelijk aan is haar familie tot op de dag van vandaag blijven uitbreiden.

Het 100e achterkleinkind in de familie kreeg William als tweede naam, ter ere van de overleden echtgenoot van Marguerite. “Mijn man hield van de naam Kole”, zei Christine, “dus het was heel natuurlijk om hem Koller te noemen met William als tweede naam. En bovendien kunnen we hem altijd Kole noemen als we dat willen”.

Toen het idee om non te worden eenmaal terzijde was geschoven, wilde Marguerite een groot gezin stichten, rekening houdend met haar eenzaamheid als enig kind. De ontmoeting met William, die in 2008 overleed, was fundamenteel en vandaag kunnen we wel zeggen dat Marguerite, die bijna 100 jaar oud is, erg gelukkig is met haar grote familie.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt