Man heeft geen geld om een ​​sapcentrifuge te kopen: zijn vrouw maakt een scene in de supermarkt om hem te hebben

Janine image
door Janine

03 September 2022

Man heeft geen geld om een ​​sapcentrifuge te kopen: zijn vrouw maakt een scene in de supermarkt om hem te hebben
Advertisement

Het huwelijksleven kent zijn ups en downs, dat weten we maar al te goed. Er zijn mensen die de juiste balans weten te vinden, discussies en misverstanden zoveel mogelijk beperken, terwijl er ook mensen zijn die nergens de ogen voor sluiten en elke kleine hapering een onoverkomelijke hindernis vormt.

De twee echtgenoten, protagonisten van het verhaal dat we je gaan vertellen, weten er alles van. Twee jonge mensen die, van plan om boodschappen te doen in de supermarkt, verwikkeld raakten in een verhitte discussie over een “huishoudelijk” onderwerp: een sapcentrifuge kopen of niet? We vertellen je hoe het ging en wie er uiteindelijk zijn zin kreeg.

via Unitel

Advertisement
ladypreciosbajos.mx/Tik Tok

ladypreciosbajos.mx/Tik Tok

In een video gepost op TikTok door gebruiker @ladypreciosbajos.mx, zie je een jong stel voor een schap in de supermarkt. De twee, aanvankelijk heel rustig, werden in korte tijd nerveus omdat ze het niet eens werden over de aanschaf van een apparaat. Hoewel de vrouw er sterk van overtuigd is dat ze een sapcentrifuge voor een voordelige prijs wil hebben, beweert haar man dat hij deze nu niet kan kopen wegens geldgebrek en stelt voor dat ze in het weekend terugkomen om het apparaat te kopen. Wat zijn vrouw echter niet beviel.

De afbeeldingen van de clip laten in feite zien dat ze tekeer gaat en beweert het apparaat onmiddellijk te willen hebben. De redenen die de man gaf waren zinloos, die haar op geen enkele manier wist te overtuigen. Tussen het feit dat zij het voorwerp in de kar legt en hij het weer op de schappen legt, gaan de minuten voorbij zonder dat er een oplossing wordt gevonden en ze beginnen ruzie te maken. "We zijn net getrouwd en je kunt niet kopen wat ik vraag? - schreeuwt de vrouw hard - Zoek het geld op welke manier dan ook, maar koop deze sapcentrifuge".

Advertisement
ladypreciosbajos.mx/Tik Tok

ladypreciosbajos.mx/Tik Tok

Ze maakte een scène die enkele minuten aanhield voor iets waar deze vrouw echt haar zinnen op had gezet. Na de lange confrontatie en de poging van de man om haar duidelijk te maken dat het niet het juiste moment was om dat geld uit te geven, kreeg ze haar zin en ging naar de kassa met de trofee in handen en tevreden met de overwinning.

Het is duidelijk dat de video het web rond is gegaan, met in totaal een zeer hoog aantal weergaven en opmerkingen. Veel gebruikers hebben de kant van de man gekozen en "verweten" haar het aangenomen gedrag. Volgens hen zou het in feite verkeerd zijn geweest als de vrouw de aankoop had geëist en vooral had gedacht dat hij verplicht was haar aan elke wens en op elke mogelijke manier te voldoen.

Wat vind jij: gedroeg ze zich adequaat of had ze er beter aan gedaan naar haar man te luisteren en later terug te komen om de sapcentrifuge te kopen?

Advertisement