Zijn vrouw overlijdt plotseling: collega's geven 100 vakantiedagen zodat hij bij zijn dochters kan zijn

Janine image
door Janine

16 September 2022

Zijn vrouw overlijdt plotseling: collega's geven 100 vakantiedagen zodat hij bij zijn dochters kan zijn
Advertisement

Er zijn momenten in het leven dat er een extreme behoefte is om de nabijheid van mensen te voelen, waar te nemen en te ontvangen. Het zijn momenten van kwetsbaarheid, misschien van pijn en wanhoop, waarin het hebben van anderen aan onze zijde, in het besef dat ze klaar staan ​​om ons te helpen, de beste remedie is die er kan zijn. Om dit te laten gebeuren, is het echter noodzakelijk dat anderen bereid zijn om het te doen en dat ze zo gevoelig en onbaatzuchtig zijn dat ze begrijpen wanneer het juiste moment is om te handelen.

De collega's van Francesco Battistella deden dit en hielpen een rouwende man zo goed als ze konden omdat hij zijn vrouw plotseling had verloren.

via News Italy 24

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

Francesco is een man die plotseling alleen overbleef met zijn dochters en een zeer moeilijke periode van zijn bestaan ​​moest doorstaan. Deze man verloor namelijk geheel onverwacht zijn vrouw, Lucia Dos Santos, maar hij moest sterk zijn om aan de zijde van zijn kinderen te staan ​​en hen te helpen zo'n tragische gebeurtenis te boven te komen.

Gelukkig was hij niet de enige in dit alles en waren er mensen die het juiste deden en hem een ​​hand toereikten. De collega's van Francesco zijn geweldige mensen en blijken bijna een familie voor hem te zijn, dankzij het prachtige gebaar naar de man toe. Toen ze het trieste nieuws hoorden, gingen ze op zoek naar manieren om hem te helpen. Het enige wat ze concreet konden doen, was Francesco de gelegenheid geven om nog een paar dagen bij zijn dochters door te brengen. Zo dachten ze lang na en besloten ze hun vakantiedagen af te staan om ze aan hun collega te geven.

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

Het initiatief, dat begon vanuit het hoofdkantoor van het C+C Cash and Carry-bedrijf waar deze vader werkt, heeft zich in zeer korte tijd verspreid en heeft de medewerkers van meer dan 10 locaties erbij weten te betrekken. Een keten van solidariteit die het web heeft ontroerd en geëmotioneerd, en vooral, we zijn er zeker van, Francesco.

Dankzij hen had de man in feite de mogelijkheid om ongeveer 100 betaalde vakantiedagen op te nemen om bij zijn gezin te blijven en de nare situatie te overwinnen. Het initiatief bleef niet onopgemerkt en leidde tot veel reacties, waaronder die van het topmanagement van het bedrijf: "We steunen onze medewerker en zijn trots op wat zijn collega's hebben gedaan - legt het bedrijf uit - Dit gebaar laat zien dat onze werknemers niet alleen nummers, maar mensen zijn, en met z'n allen vormen we een grote familie".

We kunnen het alleen maar eens zijn met deze woorden en wensen Francesco en zijn dierbaren snel wat gemoedsrust.

Advertisement