Vader vraagt ​​zich af of het normaal is dat zijn tweeling van 11 nog steeds samen doucht

Janine image
door Janine

17 September 2022

Vader vraagt ​​zich af of het normaal is dat zijn tweeling van 11 nog steeds samen doucht
Advertisement

Veel ouders proberen kostbare tijd te besparen bij sommige dagelijkse handelingen die betrekking hebben op het huis of de kinderen, vooral als het om jonge kinderen gaat. Het is bijvoorbeeld niet ongebruikelijk dat mama en papa hun kinderen in hetzelfde bad wassen: het is objectief comfortabeler en veiliger, omdat je beide tegelijkertijd in de gaten kunt houden en bovendien tijd bespaart. Dit alles is volkomen acceptabel en heel gewoon, tenminste zolang de kinderen nog klein zijn en van dezelfde leeftijd - een tweeling is een klassiek voorbeeld. Maar wanneer moet het tijd zijn om te stoppen met deze gewoonte? Een vader vroeg het Reddit-gebruikers, omdat ze op 11-jarige leeftijd nog steeds samen douchen.

via Reddit

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Een vader vertelde op Reddit hoe hij ontdekte dat zijn 11-jarige kinderen, een jongen en een meisje, zich nog steeds samen wassen, net als toen ze nog maar een paar maanden oud waren. De man verklaarde dat hij het leven buitengewoon dankbaar was voor het hebben van deze prachtige tweeling met zijn vrouw, en dat ze ooit gewend waren om ze tegelijkertijd in bad te doen, om tijd te besparen. Maar nu zijn de dingen veranderd: "Ze staan ​​op het punt om in de puberteit te komen (ze zijn vorige maand net 11 geworden) en ik denk niet dat ze het nog zouden moeten doen. Het is niet normaal dat tieners samen in bad gaan, ook al zijn ze een tweeling”, zei de vader. De vader, bezorgd over de situatie, legde uit dat hij als kind nooit met zijn ouders onder de douche heeft gestaan ​​en gelooft dat dit juist is. Tegenover zijn tweelingkinderen die nog steeds samen douchen op 11-jarige leeftijd, voelt hij zich nog ongemakkelijker.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Bovendien legde de man uit dat zijn kinderen naast samen baden, letterlijk altijd samen zijn: ze gaan naar elkaars slaapkamer, ze rennen achter elkaar aan en omhelzen elkaar, terwijl ze in het openbaar elkaars hand vasthouden. Hoewel ze een tweeling zijn en natuurlijk een speciale band delen, wilde de vader zijn twijfels en zorgen uiten aan zijn vrouw. De vrouw was het echter niet al te veel met haar man eens: "Ze doen het al hun hele leven, het zijn nog maar kinderen en ze zijn broer en zus, wat is het probleem?".

Deel je de zorgen van deze vader of ben je het meer eens met de gedachte van de moeder? Schrijf het ons in de reacties.

Advertisement