4-jarig meisje ziet politieagent alleen eten en besluit naar hem toe te gaan (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

21 Oktober 2022

4-jarig meisje ziet politieagent alleen eten en besluit naar hem toe te gaan (+ VIDEO)
Advertisement

Soms kan een dag hard werken dankzij eenvoudige maar oprechte gebaren in een onvergetelijk moment veranderen. Dit is wat er gebeurde met een politieagent die - aan het einde van zijn dienst - was gestopt om een hapje te eten in een cafetaria vlakbij het politiebureau. Sergeant Steven Dearth zat helemaal alleen te eten en zag er nogal moe uit toen er plotseling een klein meisje naar zijn tafel kwam: de kleine Lillian, nog maar vier jaar oud, had besloten hem gezelschap te houden.

via ABC

Advertisement

When a new 3 year old friend we just met wants to sit with us on a dinner break. A very adorable and very outgoing Lillian with Sgt. Steven Dearth having the best dinner date ever (video courtesy of Panera Bread Derby Street Shoppes).

Pubblicato da Hingham Police su Domenica 26 marzo 2017

Het meisje gaf sergeant Dearth een high-five en vertelde hem dat ze politieagent wilde worden. De agent deelde een van de stickers die hij bij zich had en nodigde haar uit om aan tafel te gaan zitten. "Meteen daarna keek ik op en ze was daar met haar vader, terwijl zij op de lege stoel klom,” zei Dearth.

"Ze ging zitten en we praatten wat. Ze is heel welsprekend en stelde veel vragen. Wat ik niet begreep, is waarom ze nooit naar haar ouders keek. Ze voelde zich zo op haar gemak. Ik had nooit zo'n houding van zo’n klein meisje verwacht”, zei de politieman. De interactie tussen de agent en het kleine meisje werd vastgelegd op de bewakingscamera van het restaurant en gedeeld door de stadspolitie. "Een lieve, extraverte Lillian en sergeant Steven Dearth hadden het beste diner ooit", schreef de politie van Hingham, Massachusetts, Verenigde Staten.

Advertisement

It means a lot to Police Officers when people say hi, especially when children approach us. Four year old Lillian came...

Pubblicato da Hingham Police su Sabato 11 marzo 2017

Deze week hadden Lillian en de sergeant een nieuwe ontmoeting op het politiebureau: "Ze kwam naar het politiebureau, rende naar binnen en omhelsde me", zei Dearth, eraan toevoegend dat het kleine meisje "Muchkins-koekjes voor mij had meegebracht om te delen, wat ik deed."

Toen vroeg ze of ze weer mochten eten: "Zou je weer terug willen gaan naar het restaurant?", vroeg het kleine meisje. Natuurlijk zei sergeant Dearth ja: "We zullen zeker contact houden", merkte hij op.

Een mooie en onverwachte vriendschap, nietwaar?

Advertisement