x
105-jarige vrouw ontmoet voor het eerst…
Hij wordt per ongeluk de rijkste man ter wereld: Ze houden van elkaar ondanks dat ze 30 jaar verschil hebben:

105-jarige vrouw ontmoet voor het eerst haar achterkleindochter: "ze is net zo mooi als ik"

05 Oktober 2022 • Door Janine
8.350
Advertisement

In een snelle en moderne samenleving zoals die waarin we leven, is het nooit gemakkelijk om tijd met je gezin door te brengen. Werk, studie of andere verplichtingen zijn vaak de redenen waarom we niet in staat zijn om een ​​paar uur door te brengen met de mensen van wie we veel houden en vinden we het steeds moeilijker om elkaar te ontmoeten.

Gelukkig zijn er af en toe, met een beetje organisatie, onvergetelijke repatriëringen, zoals die van mevrouw Annie Berry, een betovergrootmoeder met de eerbiedwaardige leeftijd van 105, die een geweldige verrassing kreeg van haar familie.

via: Viralistas

Tot haar verbazing kreeg Berry een bezoek van haar familieleden in het Genesis Larkin Chase Centre in Bowie, een stad in Prince George's County, in Maryland, Verenigde Staten, waar ze verbleef en waar haar dochters samenkwamen om haar kennis te laten maken met het nieuwste familielid: de achterkleindochter Olivia. Met de komst van het kleine meisje vond er een ongelooflijke en zeer zeldzame familiereünie plaats, want in één kamer waren vijf generaties tegelijk aanwezig. Bijna niet te geloven, toch?

Het emotionele weerzien tussen hen allen veranderde toen in iets meer. Voor de bejaarde en lieve grootmoeder was het een moment van nadenken over de waarde van het gezin, over hoe belangrijk het was om ze allemaal aan haar zijde te hebben om nieuwe dingen te leren en tegelijkertijd herinnerde ze zich wat ze op haar beurt haar kinderen en kleinkinderen leerde over hoe ze altijd en ondanks tegenspoed verenigd moeten blijven. Op de vraag wat het geheim is om zelfs na 100 jaar te blijven glimlachen en gezond te blijven, antwoordde mevrouw Berry: "Geloven in de Heer".

Toen ze de kleine Olivia voor het eerst knuffelde, glimlachte mevrouw Berry vol vreugde en zei dat ze “net zo schattig als oma" was. Ten slotte sprak ze een wens uit voor haar nieuwe kleindochter: "Ik hoop dat je een vriendelijk en liefdevol meisje wordt dat luistert naar alle lessen van haar lieve moeder."

En ook wij wensen haar een vredig en gelukkig leven.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt