"Ik ben 51 jaar en krijg kritiek op mijn strakke kleding, maar ik hou van mijn lichaam"

Janine image
door Janine

31 Oktober 2022

"Ik ben 51 jaar en krijg kritiek op mijn strakke kleding, maar ik hou van mijn lichaam"
Advertisement

We hebben allemaal smaken betreft mode en niemand zou zich "te oud" moeten voelen om te dragen waar hij het meest van houdt: er is niets mis met het tonen van een beetje huid, vooral als je een lichaam hebt om jaloers op te zijn. Om deze reden nam een ​​moeder van middelbare leeftijd dit advies ter harte en besloot ze niet te stoppen met het dragen van de nauwsluitende kleding waar ze van houdt, ook al wordt ze vaak bekritiseerd door sommige online gebruikers die haar mode-keuzes betwisten in het gedeelte van de opmerkingen van haar TikTok-account.

via Teknomers

Advertisement
TikTok - @dmirgonfit21

TikTok - @dmirgonfit21

Diana Mirgon, een 51-jarige moeder van drie kinderen, deelde een video op TikTok waarin ze toegaf dat ze veroordeeld werd voor haar keuzes van onthullende of nauwsluitende kleding. Diana is een fitness influencer en deelt veel clips met tips om te trainen en in vorm te blijven, maar toch hebben veel gebruikers door de jaren heen kritiek geuit op haar manier van kleden. In een video waarin ze zichzelf in bikini liet zien, schreef iemand haar: "Je hebt de middelbare leeftijd bereikt, het is niet oké om je lichaam zo vaak te laten zien!".

In een tweede clip bekritiseerde een andere commentator haar tanktop en korte broek en zei: "Je bent te oud om zo’n korte broek te dragen!" De fitness influencer legde echter uit dat ze zich er niet van laat weerhouden de kleding te dragen die ze leuk vindt. Ondanks talloze opmerkingen die de moeder aanspoorden om zich te bedekken of meer bescheiden kleding te dragen, reageerde Diana met nog een video op TikTok, waar ze alle kritiek opsomt, door de video de titel te geven "Voel je vrij om te doen wat je wilt en hou van wie je bent!".

Advertisement
TikTok - @dmirgonfit21

TikTok - @dmirgonfit21

Fans konden het er in de reacties niet meer mee eens zijn, met veel gebruikers die Diana complimenteerden met haar opmerkelijk fitte lichaamsbouw: "Ben je 51 en heb je zulke buikspieren? Draag en pronk met trots ALLES wat je wilt. Je hebt hard gewerkt om een ​​geweldig lichaam te hebben en je hebt het verdiend. Houd het niet verborgen”, schreef een gebruiker. "Schat, ze zijn gewoon jaloers, geniet van je leven. Blijf jezelf!”, schreef een meisje.

Wat vind jij?

Advertisement