Ze ondergaat een behandeling om haar wenkbrauwen dikker te maken: het resultaat is niet wat ze had gehoopt

Janine image
door Janine

19 Oktober 2022

Ze ondergaat een behandeling om haar wenkbrauwen dikker te maken: het resultaat is niet wat ze had gehoopt
Advertisement

We willen er allemaal altijd op ons best uitzien en sommigen van ons aarzelen niet om de meest uiteenlopende cosmetische procedures te ondergaan om te pronken met een onberispelijk uiterlijk. Tegenwoordig zijn er veel schoonheidsbehandelingen met een min of meer natuurlijk effect, zoals het zogenaamde "lamineren": dit is een techniek waarmee je je wimpers en wenkbrauwen dikker kunt maken, voor een intensere en verleidelijkere look.

Hierdoor gefascineerd, besloot een jonge vrouw een behandeling voor haar wenkbrauwen uit te proberen, maar het resultaat was helemaal niet wat ze had gehoopt. Laten we eens kijken waarom.

via DailyMail

Advertisement
TikTok - @sarahdonnelly5

TikTok - @sarahdonnelly5

Sarah Donnelly documenteerde haar kleine ongelukje in een video die op haar TikTok-account werd gedeeld, en toonde haar ironische reactie. In de video doet ze namelijk niets anders dan lachen, nauwelijks in staat om te praten.

In de korte clip, die sinds de publicatie 1,7 miljoen keer is bekeken, kun je Sarah horen lachen om de resultaten van haar laatste procedure, voordat ze uitlegt: "Ik heb net mijn wenkbrauwen laten lamineren. Ik kan niet stoppen met lachen. Ik zie er zo vreemd uit. Ben je er klaar voor?", vraagt ​​ze voordat ze de camera van de smartphone naar boven verplaatst om haar gezicht goed te laten zien: "Ik lijk op Mr Bean!", zegt ze geamuseerd en ze laat haar nieuwe en te dikke wenkbrauwen zien.

Advertisement
TikTok - @sarahdonnelly5

TikTok - @sarahdonnelly5

De video leidde tot honderden reacties waarin de jonge vrouw werd vergeleken met de meest uiteenlopende personages en waarmee de vrouw zichzelf schertsend vergeleek, door de gebruikers gelijk te geven.

Er was ook iemand die haar probeerde gerust te stellen, die uitlegde dat het effect van de laminering gelukkig tijdelijk is en dat haar wenkbrauwen er binnenkort beter uit zouden zien: "Over een paar dagen zullen de gelamineerde wenkbrauwen een meer acceptabele vorm aannemen, je zult er prachtig uitzien, geloof me!", merkte een meisje op. "Wacht een paar dagen tot het effect vervaagt, je zult zien dat je ze later geweldig zult vinden”, voegde een ander eraan toe.

Heb jij deze techniek al eens uitgeprobeerd en zo ja, wat waren de resultaten?

Advertisement