Broer en zus worden geadopteerd door verschillende families: na 40 jaar komen ze erachter dat ze bij elkaar in de buurt wonen

Janine image
door Janine

02 November 2022

Broer en zus worden geadopteerd door verschillende families: na 40 jaar komen ze erachter dat ze bij elkaar in de buurt wonen
Advertisement

Het leven heeft altijd een vreemde manier om je terug in de tijd te brengen en je er constant aan te herinneren waar je vandaan komt. Voor Kitt Wakeley was het onvermijdelijk om terug te denken aan zijn jeugd, ondanks dat er vele jaren waren verstreken, omdat hij en zijn zus van elkaar werden gescheiden toen ze nog kinderen waren en ze hadden elkaar sindsdien nooit meer gezien. Hoewel ze in hun kinderjaren samen vreselijke situaties hadden meegemaakt en van gezin naar gezin waren overgedragen, brak hun familiegeschiedenis af toen ze door twee verschillende gezinnen werden geadopteerd. Kitt heeft echter nooit rust kunnen vinden en bleef denken aan zijn zus. Tot hij op een dag een ongewoon vriendschapsverzoek ontving op zijn Facebook-pagina.

via Youtube / KFOR Oklahoma's News 4

Advertisement

Y'all, I have been smiling so hard, my face hurts. I actually met my biological brother today. It's been over 40 years...

Pubblicato da Tasha Kitty Henderson su Martedì 2 ottobre 2018

Kitt is tegenwoordig een succesvolle man, die praktisch alles heeft in het leven: een langdurige muzikale carrière, een vrouw die hem ondersteunt, kinderen, een huis... kortom, wat wil een man nog meer van het leven? Voor Kitt is er echter altijd een onopgelost probleem geweest: een ontbrekend stuk van zijn leven dat hij opnieuw wilde opbouwen. Hij wilde zijn halfzus Tasha vinden, met wie hij de eerste jaren van zijn leven had doorgebracht, in een poging vele moeilijke tijden te overwinnen. De twee werden abrupt van elkaar gescheiden toen ze allebei werden geadopteerd door twee goede families. Kitt herinnert zich nog het geluid van geritsel van boodschappentassen toen de volwassenen om hem heen Tasha's spullen inpakten en haar het huis uit droegen zodat ze haar adoptiegezin kon omhelzen. Kitt heeft nog altijd een hekel aan dat geluid en kan er niet tegen: "Ik herinner me alleen dat ze huilde en ik huilde, en toen namen ze haar mee de deur uit".

Hoewel Kitt altijd aan Tasha was blijven denken en naar haar op zoek was, had hij haar nooit kunnen opsporen. Op een dag ontving hij echter een vriendschapsverzoek op Facebook van een vrouw die beweerde zijn zus te zijn.

Advertisement

Kitt geloofde de woorden van die onbekende niet meteen, maar in plaats van voor te stellen de DNA-test te doen, vroeg hij haar om informatie die alleen zijn zus kon weten. De vrouw antwoordde natuurlijk correct en Kitt wist toen dat hij eindelijk zijn zus had gevonden. Of liever gezegd: zij had hem gevonden. Toen Tasha Kitt's glimlach op de Facebook-foto's zag, had ze het gevoel dat ze eindelijk haar broer had opgespoord en ze had gelijk. Na 40 jaar waren ze weer contact. Nog schokkender is dat de twee ontdekten dat ze op minder dan 2 km van elkaar wonen:

"Het is onmogelijk dat we door de jaren heen niet naar dezelfde supermarkt, hetzelfde tankstation, dezelfde bar zijn geweest. We zijn naar dezelfde plek geweest, wie weet hoe vaak en we hadden geen idee."

Een verhaal dat ongelooflijk is en ons eraan herinnert hoe belangrijk het is om nooit op te geven in het leven.

Advertisement