"Ik heb 11 kinderen met 8 verschillende mannen": moeder bekritiseerd

Janine image
door Janine

01 December 2022

"Ik heb 11 kinderen met 8 verschillende mannen": moeder bekritiseerd
Advertisement

Er zijn mensen die houden van grote gezinnen en graag veel kinderen zouden willen hebben en mensen die daarentegen de voorkeur geven aan een eenvoudig en vredig leven, misschien wel zonder zich al te veel zorgen te maken over de zogenaamde "biologische klok". De hoofdrolspeelster van dit verhaal valt zeker in de eerste categorie mensen, aangezien ze altijd al een groot gezin wilde stichten. Tot op heden heeft ze 11 kinderen, geboren uit 8 verschillende vaders - een detail dat een berg kritiek heeft opgeleverd van gebruikers die haar online volgen. Maar ze zou niet gelukkiger kunnen zijn... sterker nog, ze zou er zelfs meer willen!

via TikTok / phieudoraa

Advertisement
TikTok / phieudoraa

TikTok / phieudoraa

Op TikTok noemt ze zichzelf "phieudoraa" en is ze moeder van elf kinderen, allemaal van verschillende mannen. Deze Amerikaanse moeder uit Memphis kreeg met deze informatie een stortvloed aan kritiek, vooral omdat elf kinderen erg veel zijn om te managen. Economisch, maar ook emotioneel, moet het niet gemakkelijk zijn en juist om deze reden beginnen gebruikers wantrouwend te zijn, insinuerend dat ze het doet om subsidies voor elk kind te krijgen. In werkelijkheid is dit niet het geval, en Phi laat ook zien hoeveel het zogenaamde "voordeel" zou zijn: $10.

Op haar TikTok-account staan ​​veel filmpjes over haar gezin en natuurlijk haar kinderen. Er zijn ontroerende video's en andere die grappig zijn, maar vaak zijn het haar 11 kinderen die de hoofdrol spelen.

Advertisement
TikTok / phieudoraa

TikTok / phieudoraa

Aan degenen die haar bekritiseren omdat ze denken dat ze overheidssubsidies ontvangt, antwoordt Phi: "Ik hou van kinderen, ik zou er nog veel meer willen hebben. Ik zal niet tevreden zijn als ik het er bij 11 uur moet houden, ik wil er minimaal 19. Bovenal doe ik dit allemaal niet voor het geld". Phi maakt zich niet al te veel zorgen over het oordeel van anderen en tegen gebruikers die haar bekritiseren omdat ze zoveel kinderen heeft gehad met verschillende mannen, antwoordt ze ironisch: "Het is beter om meer vaders te hebben, zodat je er altijd meer dan één als reserve hebt!".

Sommige gebruikers hebben Phi gesteund en zeiden dat ze soortgelijke ervaringen in hun familie hebben gehad. Wat vind jij? Als je de mogelijkheid hebt, denk je dan dat het zo verkeerd is om zoveel kinderen te hebben? Vertel ons je mening in de reacties! 

Advertisement