x
Serveerster vertelt over de "ontrouw"…
“We verwachtten een tweeling, maar we konden ze niet allebei houden': stel doet afstand van een van hun dochters Ze nodigt 27 kinderen uit voor de verjaardag van haar dochter: “ze was alleen, omdat er niemand kwam”

Serveerster vertelt over de "ontrouw" van een klant: "Hij gaf me zijn nummer terwijl hij met zijn vriendin aan tafel zat"

09 November 2022 • Door Janine
10.499
Advertisement

Het werk van een serveerster is vermoeiend, maar stimulerend: het stelt je in staat om veel mensen te ontmoeten en - soms - om je zielsverwant te ontmoeten. Jammer echter dat er vaak onwelkome en wat ongemakkelijke benaderingen plaatsvinden.

Dit is wat er gebeurde met Jody Tavares, een jonge serveerster die werkt in een restaurantketen in Texas, in de Verenigde Staten. Het meisje vertelde op haar TikTok-account over een incident dat zich tijdens haar werkdag had voorgedaan.


In de clip luchtte de serveerster haar hart met haar fans en onthulde dat een man die aan tafel zat met een meisje zijn telefoonnummer op een papiertje schreef en het aan haar gaf, samen met de fooi. Tavares' getuigenis, die meer dan 1,4 miljoen keer is bekeken, omvatte een oproep aan de niet nader genoemde vrouw met wie de ongrijpbare “aanbidder” was.

"Als jij en je vriend naar de wedstrijd van de Stars in het centrum van Dallas zijn geweest en je naar het restaurant Hooters bent gekomen en ik was je serveerster. Ik weet niet hoe je vriend dit deed, maar ik wil hem ontmaskeren", zegt Jody in de video. "Ik ben het zat dat deze mannen zich zo stiekem gedragen, vooral als je erbij bent," vervolgde ze, verwijzend naar de vrouw met wie hij was.

Tientallen gebruikers complimenteerden Jody met haar oprechtheid: "Ik bewonder je eerlijkheid, dit is vrouwelijke solidariteit!", schreef een gebruiker. "Meid, stuur hem een bericht en schrijf dan op zijn sociale media en vertel het aan dat arme meisje", opperde een ander.

In de opmerkingen vertelde iemand de jonge serveerster echter dat hij de ongrijpbare "bedrieger" kende die echter "onschuldig" lijkt te zijn: "Ik ken de jongen en het meisje waar je over spreekt, maar ik kan je verzekeren dat er een groot misverstand is. De persoon met wie je hem aan tafel zag zitten is zijn zus! Hij is in werkelijkheid vrijgezel!”, schreef een man.

Jody geloofde het verhaal en bracht haar fans ervan op de hoogte, die echter niet hetzelfde vertrouwen hadden: "Maar als het zijn zus was, waarom deed hij dan zo stiekem?”, vroeg een gebruiker.

Wat vind je van dit verhaal? Deed de jonge vrouw er goed aan om de vermeende "ontrouw" aan de kaak te stellen?

Tags: WTFVrouwenVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt