Ze vraagt ​​de gemeente haar identiteitskaart te vernieuwen: ze ontdekt dat ze al 13 jaar getrouwd is met een onbekende

Janine image
door Janine

07 December 2022

Ze vraagt ​​de gemeente haar identiteitskaart te vernieuwen: ze ontdekt dat ze al 13 jaar getrouwd is met een onbekende
Advertisement

Voor degenen die geloven in het lot, in het idee van een toekomst die al voor ieder van ons is geschreven of in iets anders, zal het niet zo vreemd zijn om ook te denken dat het leven altijd voor verrassingen zorgt en dat, goed- of kwaadschiks, het weet ons sprakeloos achter te laten. We proberen allemaal onze dagen te organiseren, we proberen alles onder controle te houden, we doen er alles aan om onverwachte gebeurtenissen te voorkomen, maar daar slagen we niet altijd in.

De vrouw over wie we je willen vertellen weet er alles van, die net voor het aanvragen van de vernieuwing van haar identiteitskaart op zijn zachtst gezegd een verontrustende ontdekking deed. We vertellen je waar het om gaat.

via La Nouvelle republique

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Het verhaal speelde zich af in Saint-Nazaire, een klein plaatsje in de Loire, waar mevrouw Barbara, 50 jaar, iets heel vreemds overkwam. Het begon allemaal toen zij en haar zoon naar het gemeentehuis gingen om hun documenten te vernieuwen. Tot nu toe alles normaal: het verzoek werd ingediend en ze zou een paar weken moeten wachten voordat ze het zou ontvangen, maar helaas is dit nooit gebeurd voor de 50-jarige.

Barbara vond de vertraging verdacht en besloot de ambtenaren te bellen en om opheldering te vragen. En hier kwam een groot probleem aan het licht. De ambtenaar vroeg de vrouw of ze haar burgerlijke staat als getrouwd kon aangeven, maar ze antwoordde dat ze dat nooit was geweest. De hoofdpersoon van dit bizarre verhaal heeft bij toeval ontdekt dat ze al 13 jaar getrouwd is met een volslagen vreemde.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Het vermeende huwelijk, waarschijnlijk per vergissing geregistreerd, zou hebben plaatsgevonden in Guérande, een klein Frans dorpje, maar noch zij, noch "haar man" wisten ervan. Hoe kon ze de situatie oplossen? Barbara zocht en vond de man met wie ze ten onrechte was verbonden en samen probeerden ze een oplossing te vinden, zodat ze over waarheidsgetrouwe documenten en vooral over haar identiteit kon beschikken.

In de tussentijd bleef ze wachten en zat ze zonder documenten en ondervond ze onder meer problemen bij het uitvoeren van de taken van het dagelijks leven waarvoor ze noodzakelijk waren. Nu maar hopen dat ze het zo snel mogelijk kan oplossen en dat ze weer rust kan vinden.

Hoe zou jij in haar plaats hebben gereageerd?

Advertisement