Tweeling viert hun 80ste verjaardag, maar de 103-jarige moeder is de echte eregast

Janine image
door Janine

11 Februari 2023

Tweeling viert hun 80ste verjaardag, maar de 103-jarige moeder is de echte eregast
Advertisement

80 jaar worden is al een hele prestatie, zeker als je in uitstekende gezondheid verkeert, maar samen met je zus je 80ste verjaardag kunnen halen is nog veel specialer. Een tweeling had het geluk om samen met de hele familie 80 kaarsjes uit te blazen tijdens hun verjaardagsfeest. David Mosher en zijn tweelingzus, Winnie Mosher Merrill, wonen in Brunswick, in Maine, Verenigde Staten, en prijzen zich gelukkig dat ze nog steeds zoveel dingen met elkaar kunnen delen en vreugdevolle herenigingen tussen familieleden kunnen organiseren.

via YouTube / NEWS CENTER Maine

Advertisement
YouTube - NEWS CENTER Maine

YouTube - NEWS CENTER Maine

De twee broers zijn nooit van elkaar gescheiden, zelfs niet toen ze volwassen waren. In de Verenigde Staten veranderen veel mensen vaak van stad of zelfs van staat vanwege hun werk of gewoon om te studeren, maar David en Winnie hebben altijd contact gehouden door er spontaan voor te kiezen om een ​​paar kilometer van elkaar vandaan te gaan wonen, zonder ooit hun geboorteplaats te verlaten.

Naast deze langdurige en bijzondere band hebben David en Winnie nog een groot geluk: ze mogen tachtig kaarsjes uitblazen in het bijzijn van hun bijzondere 103-jarige moeder. Mevrouw Helen Mosher was in feite pas 23 jaar toen ze beviel van haar tweeling.

Advertisement
YouTube - NEWS CENTER Maine

YouTube - NEWS CENTER Maine

Natuurlijk was de ultra-100-jarige moeder de eregast op het feest - de mensen waren letterlijk verbaasd over haar uitstekende gezondheid. De genodigden en aanwezigen op het feest konden de gevierden met hun moeder bewonderen, maar ook de overige 76 nakomelingen waaronder kleinkinderen en achterkleinkinderen. Een familie die heel hecht en verenigd is, maar ook gekenmerkt wordt door de liefde voor honkbal. Moeder Helen heeft altijd van deze sport gehouden, tot op het punt dat ze deze passie doorgaf aan haar dochter Winnie, die uiteindelijk trouwde met een voormalige manager van het beroemde Yankees-team, Stump Merrill.

Kortom, het gebeurt niet elke dag dat je zo'n belangrijke gebeurtenis viert, omringd door zulke bijzondere mensen: veel geluk voor deze geweldige familie!

Advertisement