Haar tweelingzus sterft, maar ze vertelt het niet aan haar grootouders: "Ik wil ze niet laten lijden"

Janine image
door Janine

05 Februari 2023

Haar tweelingzus sterft, maar ze vertelt het niet aan haar grootouders: "Ik wil ze niet laten lijden"
Advertisement

Er zijn veel manieren om genegenheid en liefde voor een persoon te tonen. Eenieder kiest wat volgens hem het meest geschikt is voor zijn karakter, zijn manier van doen en wat hij denkt dat het beste is voor zichzelf, dat is de reden waarom, zelfs als een keuze niet de meest gebruikelijke lijkt te zijn, dit niet betekent dat het verkeerd is.

De hoofdpersoon van dit verhaal heeft bijvoorbeeld besloten iets ongewoons te doen voor het welzijn van haar grootouders, en ze vertelde erover op TikTok. Velen hebben hierin belangstelling getoond en besloten hun mening te geven. Laten we eens kijken.

via New York Post

Advertisement
@annie_niu/Tik Tok

@annie_niu/Tik Tok

De jonge TikToker Annie Niu plaatste een video op haar account waarin ze toegeeft dat ze haar grootouders een grote leugen heeft verteld, maar het was allemaal voor hun bestwil. Blijkbaar had de vrouw een tweelingzus en beiden hadden een hechte band met hun grootouders. Helaas is de zus overleden en had ze niet de kracht om het aan de twee bejaarden te onthullen.

Het gevoel van bescherming kreeg de overhand waardoor ze de waarheid uitstelde en deed alsof ze haar overleden zus was. In de clip legde ze echter de redenen uit, met het argument dat het in de oosterse cultuur van fundamenteel belang is om de oudere leden van het gezin te beschermen en ervoor te zorgen dat dit soort verdriet hen niet verteert. "Veel mensen zeggen dat ik niet op deze weg moet doorgaan - bekende de jonge vrouw - maar ik heb het gevoel dat ik niet anders kan. Soortgelijk nieuws zou hen doen lijden of erger en niemand kan me verzekeren dat dit niet zal gebeuren".

Advertisement
@annie_niu/Tik Tok

@annie_niu/Tik Tok

Daarom is het beter om te zwijgen en desnoods te blijven doen alsof je de andere vrouw bent. Aan de telefoon is zij in feite altijd degene die met haar grootouders praat, net doet of ze de overleden kleindochter is en hen persoonlijke informatie en updates over haar leven blijft geven. Natuurlijk vragen de twee ouderen soms waarom ze hen niet meer komt opzoeken, maar elke keer weet Annie een plausibele reden te vinden en ze te kalmeren.

"Je moet hen de waarheid vertellen" - schrijft de helft van de gebruikers die over de situatie hoorden, terwijl de anderen het meisje steunen door haar te vertellen dat ze er goed aan deed, als ze gelooft dat dit de juiste manier is om ze niet van streek te maken. De situatie is zeker niet gemakkelijk, dat moet worden toegegeven, en dergelijke beslissingen zijn altijd ingewikkeld. Vind jij dat het juist is?

Advertisement