Ze kiest een ongewone trouwjurk en krijgt kritiek: "Het lijkt alsof het van wc-papier is gemaakt"

Janine image
door Janine

06 Januari 2023

Ze kiest een ongewone trouwjurk en krijgt kritiek: "Het lijkt alsof het van wc-papier is gemaakt"
Advertisement

De trouwdag is zeker een fundamentele gebeurtenis in iemands leven en - naast de organisatie van de ceremonie, de receptie en alles wat daarmee samenhangt - is een van de belangrijkste momenten zeker de keuze van de trouwjurk. In feite besteden de meeste bruiden weken, zo niet maanden, aan het zoeken naar de "perfecte" jurk voor de mooiste dag van hun leven.

Het lijkt slechts een kledingstuk, maar het weet de persoonlijkheid van de bruid in kwestie perfect weer te geven. Daarom besloot de jonge Camille Lescai zich niet te conformeren aan de traditionele regels door een jurk te kiezen die haar 100% vertegenwoordigde.

via The Sun

Advertisement
TikTok - @camillelescai

TikTok - @camillelescai

Camille is evenementenplanner, maakster van digitale inhoud en zelfverklaard “CEO van Pink Apparel”. Haar TikTok-account heeft zo'n 4.000 volgers onder de naam @camillelescai. Onlangs liet Camille haar zeer unieke trouwjurk zien op het social media platform. Vóór dat moment, vereeuwigd in de video, had niemand haar jurk gezien, dus de reacties van haar vriendinnen zijn volkomen oprecht: "Ik had alle gasten gevraagd om wit te dragen en niemand begreep waarom, tot mijn aankomst!", merkte de bruid op.

Tegen de klassieke tradities in, had Camille in feite al haar bruidsmeisjes in het wit gekleed, terwijl ze zelf een opvallende roze jurk droeg, met een lange sleep. Haar bijzondere look heeft de mening van gebruikers gedeeld.

Advertisement
TikTok - @camillelescai

TikTok - @camillelescai

Sommigen van hen hebben niet alleen scherpe kritiek geuit op de "niet-traditionele" kleur van de jurk, maar ook op de vorm ervan, en noemden deze buitensporig. Anderen hebben de stof vergeleken met dat van toiletpapier, terwijl weer anderen het als “een baljurk” hebben beschouwd. Gelukkig liet Camille zich niet ontmoedigen door de kritiek, integendeel, ze zorgde voor een enigszins constructief antwoord voor de vrouwen die het zeer op prijs stelden.

“Vrouwen, als je besluit een ongewone jurk zoals de mijne te dragen, laat je dan niet beïnvloeden door de mening van volslagen vreemden. Waar het om gaat zijn de mensen die van je houden en die dicht bij je staan, die je kennen en je waarderen zoals je bent. Het is jouw dag, geniet ervan!" zei ze.

Wat vind jij ervan?

Advertisement