Twee mannen lachen haar uit terwijl ze in het zwembad wordt gefotografeerd: ze besluit de confrontatie met hen aan te gaan

Janine image
door Janine

09 Mei 2023

Twee mannen lachen haar uit terwijl ze in het zwembad wordt gefotografeerd: ze besluit de confrontatie met hen aan te gaan
Advertisement

Hoewel er de laatste tijd een toenemende tendens is om de acceptatie van het lichaam in alle vormen en stijlen te bevorderen waardoor een persoon zich op zijn gemak kan voelen, kan nog niet iedereen deze filosofie omarmen. Het is zelfs niet ongewoon om groepen vrienden te zien die klaar staan ​​om de fysieke vorm of het uiterlijk van de mensen die om hen heen lopen te bekritiseren, vooral als je op het strand of in het zwembad bent.

Dit zijn oppervlakkige oordelen waar we beter geen woorden aan vuil zouden moeten maken. Precies om deze reden stond een jonge influencer oog in oog met twee jongens die haar uitlachten omdat ze een foto in het zwembad had gemaakt.

via Mirror

Advertisement

Had an amazing stay at The Karol Hotel💙 Excited to show you around!

Pubblicato da Samantha Longton su Sabato 2 gennaio 2021

Samantha Longton registreerde de episode in een video op sociale media, vergezeld van het volgende bijschrift: "Ik probeerde een leuke foto te maken in het zwembad en ik hoorde twee mannen me uitlachen. Ik ben geen provocerend meisje, maar die mannen soms…”. Op de beelden is te zien hoe het meisje in het zwembad zich tot iemand wendt die niet zichtbaar is op de camera en vraagt: "Wil je meedoen?"

Buiten de camera is een mannenstem te horen die antwoordt: "Wat?" en Samantha antwoordt: "Wil je een foto maken?". "Oké," antwoordt hij. "Geweldig! Geef me je smartphone zodat we er een kunnen nemen", dringt Samantha aan. "Oh nee, die heb ik niet bij me", antwoordt de man terwijl hij wegloopt. "Ach, volgende keer beter!” concludeert Samantha. In een andere video-update legde de jonge vrouw uit dat ze de twee jonge mannen haar zag en hoorde uitlachen en schaamteloos naar haar wezen, terwijl een van hen tegen de ander zei: "Kijk haar, dat is het probleem met meisjes".

Advertisement

Samantha werd door volgers geprezen om haar snelle en beleefde reactie: "Ik voel de adrenaline door je aderen stromen", merkte een gebruiker op. “Ze is zo dapper dat ik geschokt ben”, schreef een ander. "Ze worden altijd een stuk minder dapper als ze er eenmaal mee worden geconfronteerd", merkte een derde op.

Ten slotte was een meisje gefascineerd door Samantha's vriendelijke maar vastberaden benadering van de situatie: "Ik vond het geweldig hoe neerbuigend je was toen je zei: “Volgende keer beter”. Je was geniaal!”.

Hoe zou jij hebben gereageerd?

Advertisement