Hij vindt een portemonnee op de grond en vraagt ​​het internet om hulp om de eigenaresse te vinden: het was van een 93-jarige vrouw

Janine

13 Januari 2023

Hij vindt een portemonnee op de grond en vraagt ​​het internet om hulp om de eigenaresse te vinden: het was van een 93-jarige vrouw
Advertisement

Je vindt niet elke dag geld op straat, toch? Wanneer dit gebeurt, is dat zeker een grote meevaller voor degenen die het vinden, maar ook pech voor degenen die het verliezen. Hoe dan ook, gezond verstand zou elke burger er altijd toe moeten brengen een verloren portemonnee terug te geven, ook al zijn dergelijke gebaren helemaal niet vanzelfsprekend. De hoofdpersoon van dit verhaal heeft een intelligente manier gevonden om de eigenaresse van een portemonnee vol geld op te sporen en het hart van de vrouw te verwarmen met zijn onbaatzuchtige gebaar. Maar laten we de details bekijken.

via Facebook / Paul Young

Advertisement

Been working in Rycroft green most of the day, just come out and found a purse full of money. Really want to get it back...

Pubblicato da Paul Young su Venerdì 16 aprile 2021

Paul Young is de eigenaar van een verhuis- en bezorgbedrijf in Leeds (VK). Ten tijde van de feiten had Paul een klus bij Rycroft Green, een woonvoorziening in Swinnow, een residentieel complex in Leeds. Tijdens dat werkbezoek vond Paul een damesportemonnee op de grond. Net als iedereen pakte de man de portemonnee en controleerde de inhoud: verschillende bankbiljetten, maar geen identiteitsbewijs. Omdat hij geen enkele vorm van informatie of houvast had over de mogelijke identiteit van de eigenaresse, besloot Paul een beroep te doen op sociale media.

"Uiteindelijk weet je niet of het iemands laatste geld is of dat het alles is wat ze nog heeft”, merkte Paul op, die snel op zoek ging naar de rechtmatige eigenaar. Heel slim schreef Paul daarom een ​​bericht op zijn Facebook-wall, waarin hij degene die het voorwerp op de foto was kwijtgeraakt, vroeg wat de inhoud was: "Laat me gewoon weten wat er in de portemonnee zit, dan kun je het ophalen".

Absolutely buzzing! Just found the owner of the purse from yesterday that we found outside 🙂 93 year old lady and she’s over the moon she’s got it back! Happy Saturday guys!

Pubblicato da Paul Young su Sabato 17 aprile 2021

Gelukkig zag een medewerker van Rycroft de post van Paul en vertelde de man dat een bewoner onlangs haar portemonnee had verloren. Even later wist Paul het adres van de persoon in kwestie te vinden en gaf hij de portemonnee graag terug aan de rechtmatige eigenaresse. Toen de vrouw, een 93-jarige vrouw, de deur voor hem opendeed, lichtte ze meteen op en zag Paul met haar portemonnee in zijn hand: het was duidelijk dat het van haar was. “Ze probeerde me een beloning te geven”, zei Paul, “maar ik zou dat nooit aannemen. Ik was blij om te zien hoe gelukkig ze was”. De twee praatten even en namen foto's van elkaar om het mooie moment te herinneren en op internet te delen.

Advertisement