"Ik ben alleen thuis, ik heb het koud en heb honger": een oude vrouw die door haar kinderen is vergeten, vraagt ​​de politie om hulp

Janine

18 Januari 2023

Advertisement

Ouder worden is zeker een geluk, maar ouder worden brengt onvermijdelijk moeilijkheden met zich mee waar moeilijk mee om te gaan is, vooral als je alleen woont: een 92-jarige vrouw uit Texas, Verenigde Staten, die onlangs de hulp van de politie ontving, die zich haastte na de melding van enkele buren die de agenten uitlegden dat de vrouw alleen woont, weet dit goed, maar vaak vergeet ze waar ze is en gaat ze de straat op om te proberen te begrijpen wat er aan de hand is. Ze is altijd alleen en ze hebben nog nooit iemand bij haar gezien. Een zeer trieste situatie.

via Spotlightstories

Advertisement

Bruh my tan line is outrageously insane

Pubblicato da Marquis Hines su Sabato 15 agosto 2020

Bij deze gelegenheid ontmoetten een stel buren de 92-jarige in de buurt van hun flatgebouw en toen ze hoorden dat haar handen ijskoud waren, besloten ze haar in hun huis te ontvangen om haar warm te houden. Kort daarna belden ze de agenten om haar verhaal te vertellen en te proberen te achterhalen hoe ze konden helpen.

Bij hun aankomst bood de politie aan om de oude vrouw terug te brengen naar haar appartement: "We gingen kijken en ze vertelde ons dat ze twee kinderen heeft die haar vergeten zijn. Er was geen eten in de koelkast, alleen melk en limonade die over de datum waren. Er was maar één zakje ontbijtgranen, het huis was de laatste tijd niet schoongemaakt. Ze wilde gewoon weten waarom haar kinderen haar geen eten brachten en niet bij haar kwamen. Ze zei dat een paar boterhammen of iets dergelijks voldoende zou zijn om geen honger te hebben”, zei agent Marquis Hines.

So just wanted to let everyone know the update on Ms. Tina. Her family reached out to me today and sent me the nursing...

Pubblicato da Marquis Hines su Mercoledì 6 maggio 2020

Agent Hines besloot daarom het appartement van de vrouw te verlaten en haar toe te vertrouwen aan het gezelschap van zijn collega, om wat boodschappen te kunnen gaan doen om aan de vrouw te geven: "Ik kwam terug met een grote gebraden kip, wat brood voor een week of twee, soep, aardappelen en vlees, en wat water. Ik klopte op haar deur en ze was een en al glimlach en vol ongeloof dat iemand genoeg om haar gaf om haar te helpen," legde de politieman uit.

De politieagent deelde vervolgens zijn verhaal op Facebook en de post oogstte onmiddellijk duizenden shares en opmerkingen van sympathie. “Het werk van de politie gaat niet altijd over rondrennen en slechteriken vangen. Soms moet je iemand gewoon laten zien dat ze niet alleen zijn om hun leven met een glimlach te veranderen", zei agent Hines.

Advertisement