Ze barst in tranen uit als zijn moeder in trouwjurk hem vraagt ​​om met haar door het gangpad te lopen (+VIDEO)

Janine image
door Janine

01 Maart 2023

Ze barst in tranen uit als zijn moeder in trouwjurk hem vraagt ​​om met haar door het gangpad te lopen (+VIDEO)
Advertisement

Het huwelijk is een zeer belangrijke gebeurtenis in het leven van een paar, maar het is net zo belangrijk voor kinderen die hun ouders hun liefdesdroom zien bekronen. Het is heel ontroerend om je moeder gekleed als bruid door het gangpad te zien lopen naar haar geliefde, je vader of in ieder geval degene die de belangrijkste vrouw in je leven de komende jaren gelukkig zal maken: zo moet de hoofdrolspeler van deze video zich hebben gevoeld, die letterlijk in tranen uitbarstte zodra hij de kans kreeg om zijn moeder in haar trouwjurk te bewonderen.

via Facebook / Natalie Lewis

Advertisement
Facebook / Natalie Lewis

Facebook / Natalie Lewis

Sommer Jean vierde haar huwelijk omringd door de genegenheid van haar dierbaren en het was vooral haar 11-jarige zoon die haar liet zien dat hij echt gelukkig voor haar was. Misschien geloofde zelfs Mekhi Sheffield, de zoon van de bruid, niet dat hij zo impulsief zou hebben gereageerd en zich zou laten meeslepen in de wervelwind van emoties, toen hij zijn moeder een paar minuten voor de ceremonie zag opmaken en aankleden. Ook Sommer Jean was dolblij toen ze haar kleine man gekleed voor de ceremonie zag: "Oh wat ben je mooi!" riep ze uit zodra de jongen de zaal binnenkwam om haar te begroeten. Natuurlijk sprak ook hij meteen zijn verbazing uit: "Wauw mam, wat zie je er mooi uit!". De jongen kon zijn tranen niet bedwingen, vooral niet toen zijn moeder hem vroeg om haar door het middenpad te begeleiden.

Advertisement

This is the most beautiful moment I have ever experienced as a wedding vendor!!! I don’t get to do makeup like I use to for whatever reason but when I do it I give it all I got!!!! I don’t like my brides to cry after ive slayed but this made us ALL turn on the water works….. as a former single mom to a boy I know these tears they shared very well!!!! I’m so grateful for the few women who allow me to serve them. It’s always been more than makeup for me… it’s an experience 💋 Sommer L. Brooks….. girl we locked in forever! #ajeancometrue Hey Leigh Marie … AND ANOTHER ONE!!!!! 😂😂 #tagteambackagain

Pubblicato da Natalie Lewis su Domenica 8 gennaio 2023

“Het zijn tranen van vreugde, nietwaar?” vroeg zijn moeder hem op dat emotionele moment. Mekhi knikte en vertelde zijn lieve moeder hoe blij hij op dat moment voor haar was: "Ik ben zo blij voor je. Ik hou heel veel van je!". Dit alles werd vastgelegd in een zeer emotionele video die vervolgens op Facebook werd gepubliceerd en die meer dan 2.000 positieve reacties van gebruikers opleverde.

De moeder legde later uit dat haar zoon er niet van houdt om in het openbaar huilend gezien te worden, wat verklaart hoe verrast ze was om hem zo emotioneel te zien. Bovendien toont het aan dat de jongen oprecht gelukkig was voor zijn moeder: is dit niet de relatie die elke moeder met haar kind zou willen?

Advertisement