Ze weigert haar stoel af te staan ​​aan een moeder in het vliegtuig: “Ze wilde naast haar zoon zitten, maar ik zei nee”

Janine image
door Janine

10 Februari 2023

Ze weigert haar stoel af te staan ​​aan een moeder in het vliegtuig: “Ze wilde naast haar zoon zitten, maar ik zei nee”
Advertisement

Reizen is een van de mooiste dingen die je in het leven kunt doen, je ontdekt nieuwe plekken, je ontmoet andere mensen, je verrijkt jezelf zowel cultureel als menselijk. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en er zowel tijdens de reis als tijdens het verblijf geen problemen ontstaan, is het noodzakelijk om je zo goed mogelijk te organiseren. Als je bijvoorbeeld met het vliegtuig reist en kinderen bij je hebt, is het gebruikelijk om op tijd stoelen te reserveren, zodat je niet ver uit elkaar zit. Er zijn echter mensen die er niet over nadenken en pas in het vliegtuig beseffen dat ze ver weg zullen zitten van hun dierbaren.

Het is op dat moment dat het bekende verzoek om van stoel te wisselen arriveert, een vraag die inmiddels gebruikelijk begint te worden en die voor heel wat controverses heeft gezorgd. Het verhaal dat we je gaan vertellen is daar een voorbeeld van, maar in dit geval, en in tegenstelling tot wat gewoonlijk gebeurt, weigerde de jonge hoofdrolspeelster en kreeg ze de volledige steun van internetgebruikers. Laten we eens kijken naar de redenen.

via @surya_garg/Tik Tok

Advertisement
@surya_garg/Tik Tok

@surya_garg/Tik Tok

Surya Garg is een Amerikaans meisje dat een video deelde op haar Tik Tok-account waarin ze vertelt over het verzoek, ontvangen tijdens een vlucht, waardoor ze woedend werd. De jonge vrouw zei dat ze haar ticket ruim van tevoren had geboekt en meer had betaald om een ​​stoel bij het raam te bemachtigen, maar toen ze eenmaal aan boord was, vroeg een vrouw haar te verplaatsen zodat ze naast haar zoon kon zitten.

“Ook ik en mijn familie hebben het weleens gevraagd toen ik klein was - zei de jonge vrouw in de clip - maar dit geval was anders. De zoon van de vrouw was niet klein, maar hij was 17 jaar oud, praktisch volwassen, en kon gemakkelijk reizen zonder zijn moeder naast hem. Als hij klein was geweest, zou ik nooit hebben geweigerd, maar het leek me niet juist om iets op te geven waar ik voor had betaald vanwege hun desorganisatie".

Advertisement
@surya_garg/Tik Tok

@surya_garg/Tik Tok

Gebrek aan planning is volgens Surya de enige verklaring die aan de kwestie kan worden gegeven. Daarom besloot ze te weigeren en bij het raam te blijven zitten. De beleefdheid van anderen is prima, de bereidheid om een ​​zitplaats af te staan ​​en daar niet te veel problemen over te maken is prima, maar niet nadenken over de reservering en in het vliegtuig stappen met de overtuiging dat iemand wel ergens zal gaan zitten, is zeker geen goed gedrag.

"Toen ik nee zei, keek de moeder me met een walgend gezicht aan - zei de jonge passagier verder - en de hele reis mompelde ze onvriendelijke dingen tegen me. Ben ik degene die een fout heeft gemaakt?". Een vraag waarop velen hebben geantwoord, het meisje steunend in haar weigering.

@surya_garg/Tik Tok

@surya_garg/Tik Tok

"Nee, je hebt niets verkeerds gedaan" - dit is de unanieme opmerking die onze hoofdrolspeelster gelijk gaf. Die moeder had het immers aan iemand anders kunnen vragen, of de vlucht ruim van tevoren kunnen boeken om plaats te nemen op de plaatsen die zij het meest geschikt achtte, of het eenvoudigweg kunnen vermijden, aangezien haar zoon niet klein was.

Zou jij hetzelfde hebben gedaan in haar plaats?

Advertisement