Deze man heeft ervoor gekozen om 3 vrouwen te hebben: "Dankzij hen kan ik het me veroorloven om niet te werken"

Janine image
door Janine

26 Februari 2023

Deze man heeft ervoor gekozen om 3 vrouwen te hebben: "Dankzij hen kan ik het me veroorloven om niet te werken"
Advertisement

Liefde is zo sterk dat het weet hoe het zich op veel verschillende manieren moeten manifesteren. Ieder van ons, op ons eigen pad, en geleid door dit sterke gevoel, kiest de persoon die hij wil hebben, maar als dit er voor velen slechts één is, zijn er mensen die de voorkeur geven, zowel vanwege een culturele kwestie als voor een persoonlijke keuze, aan het hebben van meer dan één levenspartner.

Dit is wat er is gebeurd in het verhaal dat we op het punt staan ​​je te vertellen, waarin een man ervoor heeft gekozen om 3 vrouwen te hebben, zijn prachtige koninginnen, die allemaal dezelfde plek in zijn hart hebben. Maar we vertellen je wat meer over deze "polyamoreuze" familie.

via New York Post

Advertisement

Nick Davis, 39 jaar, ontmoette zijn eerste vrouw, April, 38 jaar, toen ze nog universitaire studenten waren. Hun relatie is altijd zeer positief geweest en een relatie met z’n tweeën, althans tot de 25 -jarige Jennifer verscheen. Blijkbaar, volgens de verhalen van de familie, was het April om de jonge vrouw aan haar man te presenteren en ermee in te stemmen dat ze zich bij het paar aansloot.

De reden die de eerste vrouw zou hebben aangedrongen om een ​​nieuwe partner voor haar man voor te stellen, zou vanuit elk oogpunt te maken hebben met het zeer veeleisende zijn van de man. "Nick heeft een zeer sterke persoonlijkheid - zei de vrouw - soms is het niet gemakkelijk om mee om te gaan en twee extra handen kunnen comfortabel zijn in het dagelijks leven".

Advertisement

Twee jaar na het ontstaan van dit liefdestrio kwam Danielle, een 22-jarige vrouw, de jongste van allemaal, het gezin uitbreiden. Dus van twee zijn de vrouwen overgegaan naar 3 en is het gezin nog groter geworden. "Ik leef een droom" - bekende de man, die de vrouwen als koninginnen beschouwt, waarvan hij de koning is en, met betrekking tot dagelijkse taken, altijd een beetje afstandelijk blijft. In feite zijn zij degenen die werken en zorgen voor alles wat nodig is in huis, terwijl hij voor de kinderen zorgt.

Een praktische en sentimentele organisatie die nooit voor problemen lijkt te hebben gezorgd: iedereen heeft zijn eigen ruimtes en hoewel ze samen slapen, lijkt het niet dat de aanwezigheid van meer vrouwen de anderen destabiliseert.

Hoe waar is het dat liefde altijd weet hoe het ons moet verbazen en ook in dit geval, was het niet anders: ben je het ermee eens?

Advertisement