Deze vrouw is het langste model ter wereld: “Mijn eigenschap intimideert mannen”

Janine image
door Janine

12 Maart 2023

Deze vrouw is het langste model ter wereld: “Mijn eigenschap intimideert mannen”
Advertisement

Veel mensen beschouwen lang zijn of lange benen hebben als een kenmerk waardoor ze aantrekkelijker kunnen zijn in de ogen van anderen en meestal is het zo, maar Ekaterina Lisina, een jonge vrouw uit Rusland, zei dat ze moeite heeft om de man van haar leven te vinden.

De jonge vrouw is 205,16 cm lang, heeft de langste vrouwenbenen ter wereld - 132 cm - en heeft ook de grootste vrouwenvoeten in Rusland. Ekaterina besefte al heel vroeg dat haar lengte ook voordelen kon hebben.

via Ladbible

Advertisement

Sinds haar jeugd was Ekaterina zich ervan bewust dat ze onvervangbaar zou zijn op het basketbalveld en dat deelname aan een team de weg zou effenen voor een mogelijke sportcarrière. Haar intuïtie bleek te kloppen toen ze zich aansloot bij het Russische nationale basketbalteam, waar ze ook haar opmerkelijke atletische vaardigheden toonde.

Nadat ze afscheid had genomen van basketbal, vond Ekaterina een andere, meer dan lucratieve weg: dankzij haar schoonheid betrad ze de mode-industrie, hoewel ze wat tijd nodig had om zichzelf te accepteren. Als kind was ze vaak het doelwit van klasgenoten die haar plaagden, maar nu is ze erin geslaagd haar bijzondere fysieke eigenschap om te zetten in een sterk punt door zelfs in het Guinness Book of Records te komen.

Advertisement

Ekaterina gaf echter ook toe dat, hoewel velen haar mooi vinden en gefascineerd zijn door haar lengte, dit een echt obstakel wordt als het gaat om het hebben van een liefdesrelatie: het is vaak de oorzaak van conflicten, aangezien haar lange lichaam boven de mannen uittorent.

"Mijn lengte is een obstakel: als ik een man leuk vind, is hij meestal veel kleiner, terwijl als ik een lange man leuk vind, hij vaak niet bij me wil zijn omdat ik te lang ben voor zijn smaak. Ik denk echter dat het belangrijkste in een relatie de chemie en een mentale connectie is. Als deze elementen er niet zijn, zal het niet werken, zelfs als je het uiterlijk van de persoon mooi vindt", merkte ze op.

Ben je het eens met haar uitspraken?

Advertisement