Ze ziet er zo jong uit dat velen haar verwarren met de zus van haar zoon of zijn vriendin

Janine image
door Janine

09 Maart 2023

Ze ziet er zo jong uit dat velen haar verwarren met de zus van haar zoon of zijn vriendin
Advertisement

Kinderen krijgen op zeer jonge leeftijd heeft voor- en nadelen: zeker, een kind opvoeden in de bloei van je jeugd vereist een grotere dosis verantwoordelijkheid dan de leeftijd die je hebt, maar aan de andere kant heb je meer energie om voor een kind te zorgen en - in de meeste gevallen - er ontstaat een vriendschapsband met je kind.

Zashia Santiago, een 34-jarige influencer en moeder van drie kinderen met een zeer jeugdig aspect, weet dit heel goed. Ze ziet er zo jong uit dat als ze met haar oudste zoon de deur uitgaat, mensen denken dat ze zijn zus is, of soms zelfs zijn vriendin.

via The Sun

Advertisement

Zashia deelde een video op sociale media waarin ze haar zoon Zay omhelst en beweert dat velen haar voor zijn oudere zus aanzien. Veel gebruikers gaven haar gelijk, terwijl anderen zelfs dachten dat Zay haar vriend was. Om iedereen de waarheid te laten zien, liet de moeder een foto van een paar jaar geleden zien waarop ze haar eerstgeborene knuffelde toen hij nog een baby was. De moeder beviel namelijk op 16-jarige leeftijd van haar zoon.

Zashia legde daarom de aannames van haar fans het zwijgen op, in het vertrouwen dat ze haar bijna achttienjarige zoon “gebruikte” als een schild tegen ontrouwe mannen: meer dan eens “wreekte” de jongen zijn moeder tegen degenen die haar bedrogen met jongere meisjes. In een andere video die is opgenomen in het gezelschap van Zay, schreef de vrouw: "Iemand heeft me verlaten voor een jongere vrouw en mijn zoon heeft contact opgenomen met de ander met privé-berichten."

Advertisement

Haar fans hebben het initiatief van de commentaren gesteund en omschrijven het als “geniaal”. "Ik ga niet liegen, het is een goed idee", aldus een gebruiker. Het model heeft nog twee andere kleine kinderen uit een andere relatie, maar haar moederschap weerhoudt haar er niet van nog steeds aantrekkelijk en een beetje ijdel te zijn.

Velen vragen haar wat het geheim van haar jeugdigheid is en Zashia is er vast van overtuigd dat ze geen specifieke "recepten" heeft: ze volgt alleen een dieet dat rijk is aan groenten en fruit en doet veel aan lichaamsbeweging, waarbij ze haar lichaam en huid verzorgt met vochtinbrengende crèmes. Soms ligt de truc immers in je jong voelen, niet in het feit dat je jong bent, ook al lijkt Zashia in dit geval beide troeven te hebben.

Advertisement