Ze gelooft niet in emancipatie en wordt het liefst onderhouden door haar echtgenoot die miljonair is

Janine image
door Janine

16 Maart 2023

Ze gelooft niet in emancipatie en wordt het liefst onderhouden door haar echtgenoot die miljonair is
Advertisement

Terwijl er aan de ene kant veel vrouwen zijn die geloven in vrouwenemancipatie, hard werken en economische onafhankelijkheid, maar ook emotioneel, zijn er aan de andere kant vrouwen die ervan dromen nooit te hoeven werken in het leven en trouwen met een rijke man die je in de watten legt en je alles geeft wat je wil.

Een goed voorbeeld hiervan is de jonge Soudi, een vrouw die beroemd werd op sociale media omdat ze onthulde dat ze voor dit doel met een Arabische miljonair was getrouwd en haar dagen doorbrengt in schoonheidssalons, tussen manicures en verschillende kapsels, om vervolgens te dineren in de meest luxe restaurants van de wereld.

via The Sun

Advertisement

Soudi is een vrouw die ervoor heeft gekozen werkloos te zijn en die heeft besloten haar verhaal te vertellen op sociale media. Haar man Jamal, een zakenman uit Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten, onderhoudt haar elke dag, dus hoeft ze - volgens haar - niet te werken: "Jamal vindt het heerlijk als ik zijn geld aan mezelf uitgeef", merkte ze op. Soudi en Jamal wonen in een luxueuze villa en de jonge vrouw brengt haar dagen door met voor zichzelf zorgen en rusten.

"Vanmorgen werden we wakker en Jamal vertelde me dat hij het druk had, dus hij gaf me wat geld om uit te geven en natuurlijk ging ik naar een schoonheidssalon. Jamal verwent me graag en is blij dat ik voor mezelf zorg dankzij zijn geld”, legde ze uit.

Advertisement

Soudi leeft het leven van een miljonair en maakt zich niet al te veel zorgen als haar man een tijdje weg is voor zaken: “Hij belt me ​​wanneer hij maar kan om te vertellen dat hij meer geld voor ons verdient", vertelde ze. Elke avond, na het werk, neemt Jamal zijn vrouw mee naar huis en maken de twee zich klaar om te gaan eten in de meest luxueuze restaurants van de stad, waar ze 24-karaats gouden cocktails drinkt en luxe gerechten eet.

Soudi plaatste ook enkele foto's van deze vijfsterrendiners: "We hadden garnalen, filet mignon en tiramisu", merkte ze op. De jonge vrouw verduidelijkte dat Jamal echt van haar houdt en bereid is alles voor haar te doen: "Hij gaf me ook unieke oorbellen, door hem ontworpen en speciaal voor mij gemaakt". Veel gebruikers feliciteerden het miljonairspaar, terwijl anderen kritiek hadden op Soudi die haar “onderhouden” noemde: wat vind jij?

Advertisement