Op 62-jarige leeftijd draagt ​​ze dezelfde kleding die haar 23-jarige dochter heeft uitgekozen: "schaam je niet voor je leeftijd"

Janine image
door Janine

13 Maart 2023

Op 62-jarige leeftijd draagt ​​ze dezelfde kleding die haar 23-jarige dochter heeft uitgekozen: "schaam je niet voor je leeftijd"
Advertisement

Soms, als je de middelbare leeftijd begint te bereiken en te passeren, is het moeilijk om vertrouwen te krijgen in je fysieke uiterlijk. Na de leeftijd van vijftig jaar hebben we de neiging om ons "over te geven" aan het feit dat we ouder worden en vaak maken we de fout om het verlangen op te geven om onze eigen look te vinden en ons op een glamoureuze manier te kleden.

Gelukkig zijn er mensen die dat niet denken: een voorbeeld hiervan is Gym Tan, een 62-jarige vrouw die zeven jaar geleden van Hong Kong naar Californië verhuisde. Ze heeft 30 jaar ervaring in de high-end mode-industrie en begon te werken als consulent in de Verenigde Staten, maar dit soort werk gaf haar niet genoeg voldoening. Wij vertellen je er wat meer over.

via Womenshealthmag

Advertisement

"Mijn liefde voor luxueuze mode leek niet op zijn plaats in het informele Californië, waar de standaardkleding die de meeste mensen dragen een legging, een sweatshirt en een windjack is", merkte ze op. Op een dag bezocht haar dochter Mya, die 23 jaar is en als content creator werkt voor sociale media in New York, haar en merkte dat haar moeder niet blij was met haar werk, dus stelde ze haar voor om op internet videoclips te maken die op haar uiterlijk waren gericht.

"In het begin was het idee om als 62-jarige vrouw op sociale media te zijn een beetje ontmoedigend, maar ik nam haar advies als een hobby, niet verwachtend dat het ergens toe zou leiden. Binnen drie weken had ik ongeveer 10.000 volgers en vorig jaar ben ik fulltime begonnen met het maken van inhoud en nu heb ik een aanhang van 140.000 mensen”, vertelde Gym Tan.

Advertisement

De door Gym Tan geplaatste video's waren al snel zeer succesvol en kregen miljoenen views. Er waren veel gebruikers die haar complimenteerden met de gratie, de look en de gemaakte keuzes op het gebied van mode.

Geïnspireerd door het feit dat ook oudere vrouwen er fantastisch uit kunnen zien in kleding die door jongere mensen wordt gedragen, besloot de vrouw een reeks video's met haar dochter te delen waarin ze allebei vergelijkbare outfits dragen om te bewijzen dat stijl geen leeftijd kent: "Ik heb video's gedeeld waarin we allebei zwemkleding of krappe jurkjes dragen en het zien van de positieve reacties op sociale media, waar niemand me zegt dat ik me op mijn leeftijd niet zo moet kleden, heeft me vertrouwen gegeven", verklaarde Gym Tan.

De fascinerende influencer legde uit dat ze een inspiratie wil zijn voor vrouwen van haar leeftijd: "Ik denk dat veel vrouwen zich onzichtbaarder gaan voelen naarmate ze ouder worden vanwege de schoonheidsnormen van de samenleving en alle modebladen die ons vertellen dat we er op een bepaalde manier uit moeten zien. Zelf begon ik me onzeker te voelen toen ik de 50 naderde, omdat ik bang was anders aangekeken te worden. Mensen op sociale media laten zien dat ik veel vertrouwen heb teruggekregen nu ik in de 60 ben, vind ik een heel krachtige boodschap", zegt ze. We zouden het niet meer eens kunnen zijn, nietwaar?

Advertisement