Ze organiseert een feest en nodigt haar broer uit met wie ze al jaren niet meer heeft gesproken: na een tijdje wordt ze gedwongen hem het huis uit te sturen

Janine image
door Janine

29 April 2023

Ze organiseert een feest en nodigt haar broer uit met wie ze al jaren niet meer heeft gesproken: na een tijdje wordt ze gedwongen hem het huis uit te sturen
Advertisement

Relaties zijn binnen een familie niet altijd perfect, maar men probeert zoveel mogelijk een goede verstandhouding met de familie te behouden. Wat te doen als je gewoon geen vrede kunt sluiten met een broer, zelfs niet om een ​​zieke moeder gelukkig te maken die haar familie graag herenigd wil zien?

Het is het dilemma dat een jonge Amerikaanse vrouw in haar greep houdt, die jarenlang de relatie met haar broer niet heeft kunnen herstellen na een relatie en later huwelijk met zijn beste vriend. De man heeft geen van beiden kunnen vergeven en maakte onlangs een scène midden op een feestje. Maar laten we bij het begin beginnen.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De hoofdpersoon van het verhaal is 28 jaar oud, heeft twee oudere zussen en een 33-jarige broer. "Mijn broer en ik hebben een moeilijke relatie omdat ik acht jaar geleden met zijn beste vriend begon te daten en voor hem was het een onvergeeflijk verraad, en ik weet dat hij er vandaag nog steeds zo over denkt, dus we hebben bijna geen contact. Ik heb vele keren mijn excuses aangeboden omdat ik verliefd was geworden op zijn beste vriend, maar hij heeft het me nooit vergeven We zien elkaar alleen op familiefeesten, hij was niet bij onze bruiloft en wilde niet eens onze drie dochters van 6, 4 en 2 jaar ontmoeten”, zei de jonge moeder.

Voor de verjaardag van haar moeder organiseerde onze hoofdrolspeelster echter een feest: de moeder werd geconfronteerd met een ernstige ziekte en ze wilde haar een moment van ontspanning geven. De broer stemde ermee in om naar het huis van zijn zus te komen voor het feestje, maar verduidelijkte dat hij er alleen was voor hun moeder. "Ik zweeg omdat ik wilde dat mijn moeder een fijne dag had en ik negeerde hem. Na het aansnijden van de taart opende mijn moeder haar cadeautjes en een daarvan was een album met de hoogtepunten van al haar kinderen en kleinkinderen. Ze was zo blij met het geschenk dat ze alle foto's begon te bekijken en ze aan de gasten liet zien, en herinnerde zich de dagen waarop de foto’s waren genomen”, vervolgde ze.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Op de foto's stond ook de broer met zijn inmiddels ex beste vriend en huidige zwager. Er waren foto's van die twee samen met hun schooldiploma: "Toen mijn broer ze zag zei hij zoiets als: “wat een mooie foto, niemand had kunnen vermoeden dat je je een paar jaar later zo betreurenswaardig zou hebben gedragen”. Mijn oudere zus maakte hem verwijten omdat hij onbeschoft was, maar hij stopte niet en bleef naar de foto's kijken om dingen te zeggen die niemand wilde horen, dus ik werd het zat en vroeg hem om mijn huis te verlaten, ik vertelde hem dat hij het feest van onze moeder verpestte en dat ik hem daar niet wilde hebben", legde de jonge vrouw uit. De broer ging boos weg, maar een van zijn zussen kwam voor hem op. Om deze reden vroeg de vrouw het web om advies om te begrijpen of ze overdreef.

De gebruikers waren het volledig met haar eens en noemden haar broer onvolwassen en egoïstisch, aangezien de voormalige vriend na zoveel jaren had laten zien dat hij echt om zijn zus gaf en serieus was. Vind jij dat ook of vind je dat de broer op de een of andere manier gelijk heeft?

Advertisement