Vrouw ondergaat neuscorrectie: “ik wil dat mijn kinderen geboren worden met een mooie neus”

Janine image
door Janine

23 Maart 2023

Vrouw ondergaat neuscorrectie: “ik wil dat mijn kinderen geboren worden met een mooie neus”
Advertisement

Jezelf 110% willen accepteren, jezelf mooi willen zien en vrede hebben met je lichaam en ziel is wat bijna iedereen wil. Balans is tenslotte wat je gelukkig maakt, en waarom zou je niet alles proberen als iets je destabiliseert? Als een vrouw of een man bijvoorbeeld merkt dat er iets mis is met hun uiterlijk en denkt dat ze het kunnen aanpassen, “herstellen" of verwijderen, dan denken ze erover om hun toevlucht te nemen tot een kleine truc. Een daarvan kan ongetwijfeld plastische chirurgie zijn.

De vrouw in het middelpunt van dit verhaal weet dit heel goed, die heeft besloten een deel van haar lichaam te veranderen om zich beter in haar vel te voelen. We vertellen je wat meer over haar.

via La Voz

Advertisement

Fiore Ciminello is een vrouw die zich tot een specialist wendde om haar uiterlijk te verbeteren. Niet blij met haar neus, slaagde de jonge vrouw erin hem te veranderen en besloot al haar geluk op internet te delen. In een korte clip die op sociale media werd geplaatst, liet ze zich direct na de operatie zien en sprak ze de vreugde en voldoening van het moment uit. Dit is tenslotte precies wat er gebeurt als je je niet "compleet" voelt en je zoekt naar een manier om jezelf te verbeteren en vrede te hebben.

Laten we zeggen dat er tot nu toe niets vreemds is: Fiore heeft een persoonlijke keuze gemaakt en die voltooid. Wat echter deed glimlachen en veel reacties opriep, was haar verklaring. "Ik heb een neuscorrectie ondergaan zodat mijn kinderen geboren kunnen worden met een mooie neus" - bekende ze.

Advertisement
fioreciminello/Instagram

fioreciminello/Instagram

Openhartige en oprechte woorden die voor veel hilariteit hebben gezorgd onder gebruikers. We weten namelijk heel goed dat een dergelijke ingreep de genetica en wat er aan toekomstige kinderen zal worden doorgegeven, zeker niet kan beïnvloeden en wijzigen, maar de jonge vrouw lijkt het niet te beseffen op het moment dat ze de clip deelde.

De commentaren en de ironie lieten dus niet lang op zich wachten, met veel mensen die grappen maakten over het onderwerp en beweerden dat ze hun haar hadden geverfd om blonde kinderen op de wereld te zetten of geen tatoeages hadden gehad om ze bij hun kinderen te vermijden. Het is echter waar dat niemand behalve Fiore zeker kan zijn van de juistheid van haar verklaring. Ze heeft het misschien echt gedacht, of ze heeft ervoor gekozen zoiets te zeggen om plezier te hebben en te vermaken. En daar kunnen we absoluut niet het tegenovergestelde van zeggen.

Heb jij er ooit voor gekozen om iets aan je uiterlijk te veranderen?

Advertisement