Moeder stuurt zoon het huis uit om hem onafhankelijk te laten worden: "Mijn man controleerde hem te veel"

Janine image
door Janine

29 April 2023

Moeder stuurt zoon het huis uit om hem onafhankelijk te laten worden: "Mijn man controleerde hem te veel"
Advertisement

Het opvoeden van een kind is een prachtige reis, maar als je kleintje eenmaal volwassen is, is het ook belangrijk om hem "los te laten" en hem zijn eigen ervaringen te laten beleven. Het is belangrijk voor ouders om de zelfstandigheid van hun kinderen vanaf jonge leeftijd aan te moedigen, zodat ze op volwassen leeftijd onafhankelijke en zelfverzekerde individuen worden, zodat ze voorbereid zijn op elke vorm van tegenspoed in de toekomst.

Om deze reden werd een moeder van twee kinderen gedwongen om een ​​ongewone beslissing te nemen, door achter de rug van haar man om een ​​huis te huren voor haar 23-jarige oudste zoon. Maar laten we bij het begin beginnen.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Mijn zoon Aiden, 23 jaar, kwam weer thuis wonen na zijn afstuderen, zoals mijn man wilde. Aanvankelijk was het plan van mijn man dat Aiden bij ons thuis zou blijven en voor zijn jongere broer, die 16 jaar is en een handicap heeft, zou zorgen. Maar mijn zoon begon te klagen dat hij geld nodig had en werk wilde zoeken. Mijn man verzette zich tegen zijn beslissing en bood zelfs aan zijn zakgeld te verdubbelen, maar Aiden was het zat om thuis te blijven", legt de hoofdpersoon van ons verhaal uit.

Na meer dan een jaar zoeken werden alle sollicitaties van Aiden geannuleerd, en pas na een tijdje werd de situatie duidelijk: de vrouw ontdekte dat het haar man was die ze allemaal had geannuleerd: hij wachtte tot Aiden de sollicitatie zou indienen, nam vervolgens de controle over zijn e-mails over en wees ze af door te ondertekenen uit naam van zijn zoon.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

De vrouw, verontwaardigd over de situatie, besloot een appartement voor de jongen te huren zodat hij alleen kon wonen en een baan kon vinden om in zijn levensonderhoud te voorzien. Natuurlijk was Aiden erg gekwetst door de ontdekking van het gedrag van zijn vader. Deze laatste was, toen hij hoorde van de beslissing van zijn vrouw, woedend en beschuldigde haar ervan tegen hem te liegen en de broers uit elkaar te halen, en Aiden aan te moedigen egoïstisch te zijn en zich geen zorgen te maken over het gezin.

"Deze beschuldigingen maakten me boos. Ik ben geen slechte moeder, ik probeerde Aiden gewoon te beschermen en hem de kans te geven zijn eigen leven op te bouwen. Ik deed wat ik dacht dat goed was en mijn man moet begrijpen dat controle en manipulatie niet de beste oplossing zijn", concludeerde de vrouw en vroeg uiteindelijk het web om advies over hoe ze met de situatie om moest gaan.

Gebruikers gaven haar volkomen gelijk: "Met een ouder als je man heeft Aidan geen vijanden nodig. Wat hij deed is absoluut verraderlijk en duivels", merkte een jonge man op. Wat denk jij ervan?

Advertisement