"Ik verliet mijn partner toen ik ontdekte dat hij een tumor had: het was het beste voor ons allebei"

Janine image
door Janine

26 April 2023

"Ik verliet mijn partner toen ik ontdekte dat hij een tumor had: het was het beste voor ons allebei"
Advertisement

Een levenspartner is de persoon met wie we elk moment van ons bestaan ​​willen delen, mooie en gelukkige momenten en ook de minder mooie maar diepgaande. Het zijn in feite deze dingen die twee mensen meer dan wat dan ook kunnen verenigen: aan elkaars zijde staan op momenten van grote moeilijkheden en voelen dat de ander er is, dat hij onze hand vasthoudt en dat hij ons nooit, nooit zal verlaten, kan de liefde alleen maar versterken. Jammer dat het niet altijd zo is en dat er koppels zijn die de grootste obstakels niet kunnen overwinnen.

De twee mensen in het middelpunt van deze gebeurtenis weten dit heel goed, vooral zij die, vol ongeloof over wat er met hem gebeurde, niet de kracht had om verder te gaan. Maar we leggen je beter uit hoe het ging.

via Indipendent

Danielle Epstein/Justgiving

Danielle Epstein/Justgiving

Danielle Epstein en Jelle Fresen leerden elkaar kennen op een datingsite en de vonk sloeg meteen over. De vrouw had kort daarvoor met haar ex-vriend gebroken toen haar pad dat van Jelle kruiste. Er was meteen harmonie en genegenheid tussen de twee en ze woonden enige tijd samen, planden hun toekomst en droomden van een leven samen.

Na een tijdje veranderde er echter iets. Op een avond waren de twee uit eten gegaan om Jelle's 37ste verjaardag te vieren en hadden ze een paar drankjes te veel op, dus toen de man zich de volgende ochtend uitgeput en duizelig voelde, schonken ze niet al te veel aandacht aan de situatie. Helaas werd het geleidelijk erger totdat hij besefte dat er echt iets mis was.

Na diverse controles en allerlei onderzoeken werd ontdekt dat de jonge man hersenkanker had en daardoor was hij zo moe en duizelig. "Eerst spraken ze van een goedaardig gezwel - zei Danielle - We hadden er allebei vertrouwen in dat onze plannen voor de toekomst door konden gaan, maar na de eerste behandelingen werd ons verteld dat alles erger was dan we ons hadden voorgesteld. Ik voelde me verloren - vervolgde ze - onze toekomst was in een paar seconden verdwenen en er was geen manier om het terug te laten komen".

Advertisement

Danielle Epstein is running the TCS London Marathon on Sunday for her ex-boyfriend. Jelle diagnosed with a grade 4...

Pubblicato da Brain Tumour Research su Venerdì 21 aprile 2023

De beslissing om uit elkaar te gaan leek de meest natuurlijke. Dat deden ze, maar Danielle zou haar partner om geen enkele reden alleen gelaten hebben en ondanks de beslissing om als stel te breken, hebben de twee altijd contact gehouden. "We zijn niet meer samen - bekende de vrouw - maar ik zal altijd aan zijn zijde staan ​​tijdens deze moeilijke reis". En zo was het.

De vrouw hield zich aan haar belofte en organiseerde zelfs geldinzamelingsacties om de medische rekeningen van Jelle te ondersteunen. Ze was aan zijn zijde en heeft hem altijd gesteund. "In het begin voelde ik me een slecht persoon, maar ik wist dat het goed was en hij was het ermee eens”.

De liefde tussen twee mensen kan uniek en enorm zijn, maar we moeten toegeven dat bepaalde obstakels heel moeilijk te overwinnen zijn en we kunnen niet oordelen over degene die het ene pad boven het andere verkiest. In dit geval kon Danielle de klap niet aan en had ze niet als partner aan Jelle's zijde kunnen staan, maar wel als vriendin. Het belangrijkste is tenslotte om de juiste mensen naast ons te hebben die op welke manier dan ook van ons houden en ons helpen, en deze man zal er sowieso altijd een hebben. Wat vind jij?

Advertisement