Tienerdochter slaat altijd haar slaapkamerdeur dicht en maakt iedereen wakker: ouders verwijderen het

Janine image
door Janine

07 Mei 2023

Tienerdochter slaat altijd haar slaapkamerdeur dicht en maakt iedereen wakker: ouders verwijderen het
Advertisement

Goede relaties kunnen onderhouden in een groot gezin is behoorlijk ingewikkeld, vooral als je allemaal onder hetzelfde dak woont en als je te maken hebt met tienerkinderen die niet in staat zijn om sommige slechte gewoonten op te geven die de sereniteit van alle mensen die met hen samenwonen in gevaar kunnen brengen.

Deze moeder van 3 kinderen weet er alles van, twee jongens - Charlie, 10 jaar en Levi, 12 jaar - en Maggie, een meisje van 14 jaar. Charlie en Levi hebben een gedeelde kamer, terwijl de ouders hebben besloten Maggie een eigen slaapkamer te geven, aangezien zij de oudste dochter en het enige meisje is.

via Reddit

Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Maggie is een fantastische dochter. Ze doet haar huiswerk, helpt zonder al te veel klachten in het huishouden, stoort haar kleine broertjes niet. Het probleem is dat ze altijd haar slaapkamerdeur dicht slaat. Als ze opstaat om 's nachts naar het toilet te gaan, slaat ze de deur van haar kamer dicht als ze eruit en weer in gaat. Als ze 's ochtends opstaat of 's avonds naar bed gaat, slaat ze hem dicht. Praktisch elke keer als ze haar kamer binnenkomt of verlaat, wordt de deur dichtgeslagen. De muren schudden en ze maakt vaak alle andere bewoners van het huis wakker”, zei de moeder.

Haar ouders spraken er met haar over en vroegen haar heel vriendelijk om zachter te doen omdat ze de familie stoorde, maar het meisje bleef haar deur dichtslaan op elk uur van de dag en nacht, ongeacht hun verzoeken.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Ik vertelde haar zo kalm mogelijk dat als ze de deur nog een keer dichtsloeg, ze thuis zou komen en hem gedemonteerd zou aantreffen. Ze bleef tegen me schreeuwen dat ik haar met rust moest laten en sloeg hem toen zo hard als ze kon tot vijf keer toe dicht. De volgende dag ging ze naar school en mijn man en ik hadden een vrije dag, dus we haalden de deur eruit en installeerden een roede met een mooi gordijn, zodat je er niet doorheen of omheen kon kijken. Ze kwam thuis en werd woedend. Ze zei dat we haar het recht op privacy ontnamen. Ze heeft het hele weekend gemopperd en nu praat ze niet meer met ons. Mijn moeder vindt dat ik overdreven reageerde, maar zij heeft geen last van het schudden van het huis”, concludeerde de vrouw die het web om advies vroeg over hoe ze met de situatie om moest gaan.

Gebruikers zijn het volledig met de moeder eens omdat het meisje ook meerdere keren is gewaarschuwd. Wat denk jij ervan? Zou jij hetzelfde hebben gedaan?

Advertisement