Ze hoort voor het eerst de stem van haar vader en schenkt hem een ​​glimlach die duizenden mensen ontroerd heeft

Janine image
door Janine

26 Mei 2023

Ze hoort voor het eerst de stem van haar vader en schenkt hem een ​​glimlach die duizenden mensen ontroerd heeft
Advertisement

De geboorte van een kind is een zegen en het voor het eerst zien vervult het hart van elke ouder met vreugde en liefde. De emotie is enorm op de dag dat hij of zij ter wereld komt, feit blijft dat zelfs in de voorgaande weken en vanaf het moment dat je weet dat je zwanger bent, toekomstige ouders een wervelwind van emoties ervaren.

Precies wat er gebeurde met de vader en moeder van dit verhaal. Een klein verhaal dat een groot gevoel bevat en dat symbolisch is voor wat een kind kan geven als hij alleen maar naar je kijkt.

via Mag.

Het speelde zich allemaal af in Brazilië, waar de kleine Antonella op 11 augustus 2019 werd geboren. Moeder Tarsila Rosa Cordeiro en vader Flávio Dyego Vilela verwelkomden haar op de best mogelijke manier, maar het was de nieuwkomer die echt het verschil maakte. Volgens wat haar ouders hadden verteld, waren de 9 maanden zwangerschap erg belangrijk voor hen en had het kleine meisje niet alleen haar moeder aan haar zijde - zoals overduidelijk is - maar ook haar vader.

Flávio, die met zijn gezin in Madureira, Rio de Janeiro woont, vertelde hoe opwindend het was om zwangerschap te ervaren en elke dag met zijn kleine Antonella te praten, zelfs voordat ze werd geboren. Elke dag herhaalde de man dezelfde zin tegen zijn kleintje en hield haar gezelschap aan de buitenkant van Tarsilia's buik.

Advertisement

"Ik dacht te weten wat een gevoel van ware liefde is - zei de man na de geboorte van zijn dochtertje - maar ik had nog niet de meest oprechte glimlach ter wereld gezien". Zodra ze werd geboren, bezorgde zijn dochter hem namelijk een van de mooiste momenten van zijn leven. Nog in de armen van haar moeder, hoorde het kleine meisje voor het eerst de stem van haar vader, opende haar kleine oogjes en schonk hem een ​​glimlach die zelfs het kilste hart zou doen smelten.

Een verpleegster van de instelling waar Tarsilia is bevallen, nam een ​​foto om dat mooie moment vast te leggen. Een foto dat een groot succes werd toen het eenmaal op sociale media werd gedeeld. "Toen ik mijn familie voor het eerst zag" - luidt het bijschrift bij de foto. Er verscheen een grote glimlach op het gezicht van de kleine Antonella en de liefde werd concreet voor de ogen van deze twee ouders.

Haar vader kwam dicht bij haar en had alleen de zin herhaald die hij haar elke dag vertelde toen ze nog in de buik van haar moeder zat, en het lijkt erop dat het kind dat geluid voldoende herkende om haar ogen te openen en op die geweldige manier te reageren.

We weten dat een kind het mooiste is dat in het leven kan overkomen, maar het daar voor je zien, het kunnen aanraken, kussen en zijn of haar adem voelen is een unieke emotie die gekoesterd en beschermd moet worden.

Wat voelde jij toen je kind werd geboren?

Advertisement