Moeder gearresteerd omdat ze haar pasgeboren baby's in de fietsmand droeg (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

26 Juni 2023

Moeder gearresteerd omdat ze haar pasgeboren baby's in de fietsmand droeg (+ VIDEO)
Advertisement

Er zijn veel discussies over het ouderschap: tegenstrijdige gedachten, verschillende opvoedingsmethoden leiden tot de meest uiteenlopende conflicten. Soms gaat het om meningen en is er geen echt gedrag dat we absoluut als "goed of fout" kunnen vaststellen.

Maar in het verhaal dat we je gaan vertellen, zijn er niet veel "marges" om te rechtvaardigen wat er is gebeurd. Een moeder, met totale nonchalance, bedacht om haar twee kleine kinderen mee te nemen voor een fietstochtje. Het probleem is, in hoe ze besloot om dat te doen...

via Nypost

Advertisement
Moeder gearresteerd omdat ze haar pasgeboren baby's in de fietsmand droeg (+ VIDEO) - 1

Een video veroorzaakte opschudding en liet veel mensen versteld staan, die verontwaardigd waren over het gebaar van de vrouw. Laten we de feiten in detail bekijken.

Blossum Kirby, 36 jaar, reed op haar fiets door een straat in Indianapolis. Maar die moeder had niet alles onder controle: meerdere getuigen hadden haar tijdens het trappen in moeilijkheden gezien. Ze wankelde duidelijk en zag eruit alsof ze elk moment de controle over haar fiets kon verliezen.

Maar dat was niet eens het grootste probleem. Wat de mensen die haar nauwkeuriger hadden gadegeslagen echt had verbijsterd, was wat ze de vrouw hadden zien meedragen.

Advertisement
Pubblicato da Jeremiah Walton su Venerdì 24 giugno 2022

Jeremiah Walton/Facebook

Twee baby's. Twee wezens van vlees en bloed. Kirby hield haar twee kleintjes in een melkkrat! Ze reisde met hen mee aan boord, voor haar aan het stuur, in die geperforeerde plastic mand. De kleintjes, zo werd later bekend, waren pas 2 maanden oud. En dat is nog niet alles.

Ze droegen alleen een luier, verder niets. Ze werden daarom blootgesteld aan de brandende zon van die dag en aan de onvermijdelijke schokken veroorzaakt door het snelle tempo van de vrouw. Eindelijk stopte iemand haar, die we in de clip kunnen zien en horen, door uit te roepen dat ze zulke kleine kinderen niet op die manier kon dragen. “Maar dat doe ik altijd”, had ze als antwoord gegeven.

Voorbijgangers hadden haar daarom overgehaald om met hen te praten, maar het was slechts een excuus om tijd te winnen: de politie was gewaarschuwd en stond op het punt te arriveren. Eenmaal ter plaatse ondervroegen ze de vrouw over haar ongepast gedrag en arresteerden haar vervolgens, waarbij de kleintjes werden toevertrouwd aan de zorg van medische hulp.

De tweeling had allebei brandwonden en schaafwonden op hun kleine lichaampjes... Kirby werd veroordeeld voor haar roekeloze acties en kreeg een jaar gevangenisstraf. Wat vind je van dit verhaal?

Advertisement