Na 60 jaar huwelijk sterven man en vrouw een paar uur na elkaar door het Coronavirus - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Na 60 jaar huwelijk sterven man en vrouw…
Een ouder echtpaar viert samen met hun 21 kleinkinderen en 36 achterkleinkinderen hun 70-jarig huwelijksfeest Deze student had geen geld voor een schrift, dus gebruikte hij bananenbladeren om zijn aantekeningen op te schrijven

Na 60 jaar huwelijk sterven man en vrouw een paar uur na elkaar door het Coronavirus

Door Janine
12.009
Advertisement

Severa Belotti en Luigi Carrara zijn een bejaard echtpaar van respectievelijk 82 en 86 jaar oud, inwoners van Albino, in de noordelijke provincie Bergamo in Noord-Italië. Na 60 jaar huwelijk, zijn de twee helaas het slachtoffer geworden van de vreselijke besmetting van het coronavirus dat woedt in de Europese natie, waarvan de belangrijkste uitbraak zich precies in de regio Lombardije bevindt. Severa en Luigi stierven binnen enkele uren na elkaar aan het coronavirus.

Acht dagen lang zaten de twee oudere inwoners van Albino opgesloten in huis met een lichaamstemperatuur van meer dan 39 graden, zonder dat hun zoon Luca hen kon bezoeken. Uiteindelijk werd de man zaterdag in het ziekenhuis opgenomen, en zijn vrouw op zondag; nadat een test was uitgevoerd, werd bevestigd dat beide waren "aangevallen" door het dodelijke coronavirus. Severa is overleden om 9.15 uur, Luigi om 11.00 uur, een paar uur na elkaar op zondag 8 maart.

Hun zoon Luca, met een gebroken hart, zei: "Ze stierven alleen, zo gaat dat met dit virus [...] Ze hadden acht dagen 39 graden koorts, de dokter was er niet, de ambulance kwam niet. Laat het duidelijk zijn, ik geef de schuld niet aan de hulpverleners, ik begrijp ze en ik moet ze juist bedanken omdat ze hebben geprobeerd ze te redden." 

Luca Carrara, de zoon van Severa en Luigi, zegt hen met een gebroken hart vaarwel: “Dag pappa en mamma, dit verschrikkelijke virus heeft jullie allebei op dezelfde dag meegenomen, gaan jullie daarboven ook ruzie maken? Ik denk het wel, maar uiteindelijk maken jullie het met een knuffel goed."

60 jaar hebben ze samen geleefd, een paar uur na elkaar zijn ze overleden vanwege het coronavirus dat in Noord-Italië woedt. Een vreselijk verhaal dat we nooit hadden willen vertellen, maar dat ons laat zien dat een onverbrekelijke liefde soms nooit vanzelf breekt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt