Bij het verjaardagsdiner komt de familie niet opdagen: een man nodigt de klanten van het restaurant uit om "Happy Birthday" voor hem te zingen. - BekijkDezeVideo.nl
x
Bij het verjaardagsdiner komt de familie…
Een alleenstaande moeder zegt haar baan als verpleegster op om voor haar kinderen te zorgen en start een nieuwe activiteit aan huis Vrouw in rolstoel loopt op haar trouwdag op haar benen door het gangpad

Bij het verjaardagsdiner komt de familie niet opdagen: een man nodigt de klanten van het restaurant uit om "Happy Birthday" voor hem te zingen.

18 November 2021 • Door Janine
4.572
Advertisement

Als we worden omringd door de genegenheid en liefde van het gezin, zijn we zeer gelukkige mensen. Ja, want ook op de moeilijkste momenten van iemands leven, in pijn en geluk, weten we dat er altijd meer dan één persoon zal zijn die ons een hand kan reiken en ons zal helpen, zonder er iets voor terug te vragen. Een familie hebben die van ons houdt is een kostbare schat die angstvallig moet worden bewaakt, want soms is dit een groot fortuin dat we te vaak onderschatten. Een 61-jarige man realiseert zich dat familie maar al te vaak niet alles is in het leven... 

Dit ontroerende verhaal speelde zich af in een restaurant in Boca del Rio, in Mexico, toen een 61-jarige man daar zijn verjaardag zou vieren; hij kwam alleen aan en nadat hij zijn plaats had ingenomen aan de gereserveerde tafel, wachtte de man enige tijd op de komst van zijn familie om het samen in vreugde te vieren, maar toen kwam er een sms-bericht op zijn mobiele telefoon. Toen de man, Eduviges Villatoro genaamd, las wat er in het sms-bericht stond, realiseerde hij zich dat niemand van zijn familie zijn 61e verjaardag zou komen vieren, en dus werd hij plotseling teleurgesteld en verdrietig...

Maar toen kreeg Eduviges een briljant idee om ervoor te zorgen dat hij die voor hem zeer belangrijke dag niet zou laten verpesten; hij bedacht om alle klanten die op dat moment in het restaurant waren erbij te betrekken door hen om een ​​werkelijk moedige en hartverscheurende gunst te vragen: "Neemt u mij niet kwalijk, mag ik even uw aandacht. Vandaag is mijn verjaardag, ik ben 61 jaar oud en ik wilde het met mijn familie vieren. Ik heb op mijn kinderen en kleinkinderen gewacht, maar er kwam niemand. Iedereen die wil kan bij mij komen zitten en mijn verjaardag vieren. Ik zou ook dankbaar zijn als je een klein verjaardagsliedje zou willen zingen voor mij."

Toen de andere gasten van het restaurant naar die woorden vol emotie luisterden, konden ze niet anders dan opstaan ​​en luid het beroemde lied “Lang zal hij leven” zingen!

Advertisement

Toen dachten de eigenaren van het restaurant in Boca del Rio dat als de familie Eduviges niet zou komen opdagen om het te vieren, zij hun plaats zouden innemen, dus organiseerden ze een echt feest met de andere klanten van het restaurant, compleet met een taart aangeboden door het restaurant: een bijzondere verjaardag voor een heel bijzonder persoon!

Ook al kwam Eduviges' naaste familie niet opdagen op zijn verjaardag, ontdekte deze 61-jarige man dat vriendelijkheid en genegenheid kunnen komen van zelfs de meest onbekende mensen, waar we het nooit van hadden verwacht.

Als we een liefhebbende familie hebben waarop we kunnen vertrouwen, hebben we veel geluk, maar laten we dit altijd onthouden: soms is familie niet alles in het leven!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt