Ze barst in tranen uit als haar collega's haar de pop geven die ze als kind altijd al wilde hebben

Janine

01 Januari 2022

Ze barst in tranen uit als haar collega's haar de pop geven die ze als kind altijd al wilde hebben
Advertisement

Een van de tradities waar we allemaal het meest aan gewend zijn, is het geven van speelgoed aan kinderen op verjaardagen of Kerstmis. Er wordt aangenomen dat kinderen het leuk vinden om allerlei soorten spellen te spelen, technologisch of niet, en tenslotte zijn er de felbegeerde poppen. Deze laatste zijn echter niet zo vanzelfsprekend, aangezien er over de hele wereld arme gezinnen zijn die het zich niet kunnen veroorloven om dit populaire speelgoed aan hun kinderen te geven. Door de jaren heen, als je volwassen wordt, kan de wens om er een te bezitten nog steeds intact blijven.

via lilianamejia06/TikTok

Advertisement

lilianemejia06/TikTok

Om deze reden ging een video van TikTok snel de wereld over en bracht miljoenen internetgebruikers in vervoering; een oudere vrouw genaamd Lilian Mejia ontving een buitengewone verrassing voor Kerstmis van haar collega's; de vrouw had hen altijd verteld dat haar jeugd niet bepaald gelukkig was en dat haar familie jarenlang in armoede had geleefd; daarom had Lilian voor haar verjaardag of voor Kerstmis nooit de in Amerika gemaakte pop gekregen die ze altijd al had gewild.

lilianemejia06/TikTok

Natuurlijk, nu is Lilian een oude vrouw geworden, zou je zeggen, een oma, maar toch was dit nooit gedoofde verlangen altijd in haar hoofd gebleven, iets dat ze vroeg of laat in haar leven zou willen hebben, om zich van een ongelukkig verleden te bevrijden. En dus gaven haar collega's haar op een dag een verrassing die ze zich nooit had kunnen voorstellen: ze kochten samen voor haar de Amerikaanse pop die ze had gewild sinds ze een klein en arm kind was. Onnodig eraan toe te voegen dat, op het moment dat Lilian het geschenk opende en ontdekte wat het was, ze in tranen uitbarstte.

Er waren veel emotionele en positieve reacties die de video op TikTok van de oude vrouw zelf ontving, blij om haar een dag lang verrast en blij te zien, alsof ze eindelijk weer een kind was geworden: "Ik moet huilen. Deze wereld is wreed met sommige mensen. Ze heeft nooit een echte jeugd gehad en haar emotie om eindelijk een pop in haar handen te hebben, zegt alles!", zei een gebruiker die op de video reageerde.

Advertisement

Een andere gebruiker zei: "Mijn moeder heeft ook nooit poppen gehad totdat ze ze 20 jaar geleden zelf kon kopen. Ze heeft er 3 in haar woonkamer en verandert de kleren afhankelijk van het seizoen of de periode!"

En jij? Heb je ooit een droom gehad die nooit is uitgekomen, maar die je al te lang wilt laten uitkomen? Vertel het ons in de reacties hieronder!

Advertisement