Kleindochter gaat met haar 88-jarige oma mee voor haar eerste tatoeage: “Het is nooit te laat”

door Janine

23 Augustus 2022

Kleindochter gaat met haar 88-jarige oma mee voor haar eerste tatoeage: “Het is nooit te laat”
Advertisement

Er is waarschijnlijk voor alles een juiste leeftijd, maar dat betekent niet dat als je er eenmaal overheen bent, je de kans op nieuwe ervaringen verliest. Een 88-jarige vrouw die, ondanks haar hoge leeftijd, besloot haar eerste tatoeage te laten zetten, bewees het. Haar kleindochter, Renata Grandini, vergezelde haar, die haar assisteerde terwijl tatoeëerder Camila Roncati met vaste hand een hartje op de arm van de oude vrouw tekende.

via Instagram / camironcati_tattoo

Advertisement
Instagram / camironcati_tattoo

Instagram / camironcati_tattoo

Naast de oude vrouw was het de tatoeëerder die enorm geëmotioneerd was, niet gewend om tatoeages te maken op mensen van de leeftijd van deze Braziliaanse oma. Dacht je dat alleen jonge mensen geïnteresseerd waren in deze vorm van kunst? Dan heb je het duidelijk mis. Deze oma keek uit naar deze nieuwe ervaring, ook al besloot ze te beginnen met een zeer discrete tatoeage. Tatoeëerder Camila Roncati wist deze grootmoeder heel goed op haar gemak te stellen, die uiteindelijk ook een kopje koffie dronk terwijl ze de tekening op haar onderarm maakte. Uiteindelijk zei de oma dat ze erg tevreden was met haar eerste tatoeage: ze vond het gewoonweg geweldig!

De video werd rechtstreeks op Instagram gedeeld door de tatoeëerder, Camila, en toen hij eenmaal viraal ging, werd hij duizenden keren bekeken. Het gebeurt tenslotte niet elke dag om een ​​80-jarige te zien die een tatoeage laat zetten!

Advertisement
Instagram / camironcati_tattoo

Instagram / camironcati_tattoo

De grootmoeder bedankte de tatoeëerder hartelijk voor het onvergetelijk maken van dit moment. Veel ouderen zijn meestal tegen tatoeages en deze oude kunstvorm te zijn, en associëren het vaak met delinquentie. Vele anderen hebben echter begrepen dat er niets mis is met het hebben van een of meerdere tatoeages en vooral dat je nooit te oud bent om er voor het eerst een te zetten.

Wat vind jij van tatoeages? Lijkt het je eng om er een te laten zetten? Schrijf ons je mening in de reacties!

Advertisement